Liviu-Marian Pop
Partidul Social Democrat


Ales senator în județul Maramureș, colegiul uninominal nr. 3, cu % din voturile exprimate.


Data naşterii:
10 mai 1974
Stare civilă:
căsătorit, doi copii
Profesie:
profesor de matematică
Sloganul din campanie:
Vocea Maramureșului la București


Contact: Contact Senat: Calea 13 Septembrie, nr. 1-3, sector 5, Bucuresti Telefon: 021-312.03.78 Fax: 021-312.37.36 0744-473.459
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15756
scrisori trimise

Scrie senatorului Liviu-Marian Pop

ales senator în județul Maramureș, colegiul uninominal nr. 3

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul senator Liviu-Marian Pop are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 26 Maramureș, colegiul uninominal nr. 3 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul senator Liviu-Marian Pop a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu senatorul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului senator Liviu-Marian Pop să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

2 persoane au scris senatorului Liviu-Marian Pop, ales în Maramureș, colegiul uninominal nr. 3
  • Buna ziua, de si in mod descalificabil sustineti aceste proiecte, va rog sa votati impotriva acestui proiect si a celor urmatoare (deoarece se urmareste lungirea perioadei de dezbateri si adoptare) intrucat are un rol distructiv asupra zonei. Justificarea crearii de noi locuri de munca este falsa intrucat in acea zona pentru cateva noi locuri de Citeşte mai departe…

    Bucuresti, sector 2, Bucuresti-Ilfov
  • buna ziua va aduc la cunostinta ca in orasul viseu de sus strada 1 mai nr.12 funcționează un asa zis orfelinat de 17 ani care ignora toate normele existente in vigoare nu exista nici un fel de acreditare sau autorizatie de functionare , nu exista nici in fel de aviz de la mediu ,sanitar ,sanitar Citeşte mai departe…

    Viseu de Sus, Maramures
Sari la bara de unelte