Scrie Direcţiei Silvice Alexandria

Direcţia Silvică Alexandria


Tel: 0247 31 23 33; Mobil: 0372 70 24 27; Fax: 0247 31 57 90
Alexandria, Strada Mihaita Filipescu, nr. 3
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.silvatr.ro

15416
scrisori trimise

Scrie Direcţiei Silvice Alexandria

Judeţul Teleorman

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Direcţiei Silvice Alexandria . Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

1 persoane au scris Direcţiei Silvice Alexandria
  • Madalina Surdu a scris cu 6 ani în urmă: Padurea Troianu

    Buna ziua, Realizez un studiu de caz pentru lucrarea de licenta despre Padurea Troianu. Puteti va rog, sa-mi furnizati mai multe informatii? Pe internet am gasit destul de putin. Multumesc anticipat, o zi buna!

    Zimnicea, Teleorman
Sari la bara de unelte