Scrie Direcţiei Silvice Arad

Direcţia Silvică Arad


Tel: 0257 28 02 61; 0372 70 27 63; Fax: 0257 25 05 58
Arad, Strada Episcopiei, nr. 48
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.dsarad.ro

15421
scrisori trimise

Scrie Direcţiei Silvice Arad

Judeţul Arad

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Direcţiei Silvice Arad . Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

3 persoane au scris Direcţiei Silvice Arad
 • Va rog frumos transmiteti datelemele de contact (mail-ul Viorel.flutur@yahoo.com) domnului ing. Vladareanu Dumitru, deoarece astept un raspuns de la domnia sa si cred ca a pierdut datele mele de contact. Multumesc foarte frumos.

  Suceava, Suceava
 • Claudiu Daniel a scris cu 8 ani în urmă: Luna plantării arborilor

  Bună ziua, Am înțeles ca Romsilva oferă puieți pentru persoanele fizice cât și juridice pentru împădurirea suprafețelor proprii. Sunt interesat de acest proiect “Luna plantării arborilor” și doresc, dacă se poate să aflu care sunt pașii de urmat pentru îndeplinirea condițiilor prevăzute de acest proiect. Vă mulțumesc!

  Gurahont, Arad
 • cret a scris cu 8 ani în urmă: Vreau pomi

  Buna ziua. Am citit initiativa dvs de a semana pomi forestieri in tara si as vrea sa pun si eu vreo 20 de bucati la mine la strada daca se poate.

  macea, Arad
Sari la bara de unelte