Scrie Direcţiei Silvice Alba Iulia

Direcţia Silvică Alba Iulia


Tel: 0258 812 138; 0372 702 339; 0372 702 341; 0372 702 343; Fax: 0258 813 006
Alba Iulia, Str. Basarabiei, nr. 9
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15734
scrisori trimise

Scrie Direcţiei Silvice Alba Iulia

Judeţul Alba

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Direcţiei Silvice Alba Iulia . Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

2 persoane au scris Direcţiei Silvice Alba Iulia
 • Horaţiu a scris cu 7 ani în urmă: România noastră

  Vă stă în putere să dezamorsaţi tensiunile sociale, să stopaţi jaful de ţară, să opriţi otrava, să conservaţi mediul şi identitatea naţională, … să SALVAŢI ROŞIA MONTANĂ. Vă rugăm să nu ne ocoliţi!

  Dej, Cluj
 • Brigitte a scris cu 8 ani în urmă: C.V. de angajare

  Sunt studenta an terminal (anul III) la Ecologie si Protectia Mediului Sibiu, imi caut loc de munca. Multumesc anticipat

  Petresti-Sebes, Alba
Sari la bara de unelte