Vasile-Cătălin Drăgușanu
Partidul Conservator


Ales deputat în județul Neamț, colegiul uninominal nr. 1, cu 59.2% din voturile exprimate.


Data naşterii:
5 iunie 1979
Profesie:
inginer


Contact:
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15763
scrisori trimise

Scrie deputatului Vasile-Cătălin Drăgușanu

ales deputat în județul Neamț, colegiul uninominal nr. 1

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Vasile-Cătălin Drăgușanu are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 29 Neamț, colegiul uninominal nr. 1 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Vasile-Cătălin Drăgușanu a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Vasile-Cătălin Drăgușanu să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

9 persoane au scris deputatului Drăgușanu Vasile-Cătălin, ales în judeţul Neamț, colegiul uninominal nr. 1
 • Buna ziua Sa stiti ca eu v-am sustinut la alegeri.De aceea, va rog si pe d-voastra sa ma sustineti. Va rog sa votati impotriva Prioectului Rosia Montana, care ar distruge si ultima speranta de viat pt Romania…Asa cum tara asta are o rezerva de aur la BNR, asa sa aiba si pe Rosia Montana ca Citeşte mai departe…

  Piatra Neamt,
 • Buna seara! Va rog sa imi precizati care este punctul dumneavoastra de vedere si argumentele care stau la baza acestuia, in ceea ce priveste proiectul Rosia Montana!Va multumesc!

  Piatra Neamt,
 • Domnule deputat, Revin cu un alt mesaj in privinta proiectului minier de la Rosia Montana. Va rog, inca o data, sa ne reprezentati interesele! Lafel ca alti alegatori din Piatra Neamt, va indemn sa votati NU legii pe care urmeaza sa o disputati in Parlament. Aceasta este parerea mea! Parerea mea este una ferma, documentata, Citeşte mai departe…

  Bucuresti, sector 6, Bucuresti-Ilfov
 • Danii a scris cu 7 ani în urmă: Rosia Montana

  Buna ziua, Dezastrul ecologic, cultural, legal si uman de la Rosia Montana trebuie stopat urgent! O tara care isi da resursele naturale in schimbul dezastrului, e o tara destinata pieirii! Va rog sa luati orice masura necesara opririi proiectului de la Rosia Montana! De dumneavoastra depinde viitorul meu vot la alegerile parlamentare/prezidentiale. Cu stima, Loredana Citeşte mai departe…

  Piatra Neamt, Bucuresti-Ilfov
 • Domnule Deputat, Sunt o nemteanca ingrijorata pentru viitorul tarii mele si pentru ca Romania doreste sa se instraineze de bogatiile subterane prin contractul cu Gabriel Resources. Instrainarea aurului e un act suicidal pentru Romania dintr-o sumedenie de motive: 1. Cel economic: rezervele estimate sunt de 300 de tone aur si 1600 de tone argint, nepunand Citeşte mai departe…

  Piatra Neamt,
Sari la bara de unelte