Ștefan Burlacu
Partidul Poporului - Dan Diaconescu


Ales deputat în județul Ilfov, colegiul uninominal nr. 3, cu 15.9% din voturile exprimate.


Data naşterii:
29 iulie 1967


Contact:
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

13592
scrisori trimise

Scrie deputatului Ștefan Burlacu

ales deputat în județul Ilfov, colegiul uninominal nr. 3

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Ștefan Burlacu are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 25 Ilfov, colegiul uninominal nr. 3 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Ștefan Burlacu a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Ștefan Burlacu să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

3 persoane au scris deputatului Burlacu Ștefan, ales în judeţul Ilfov, colegiul uninominal nr. 3
 • a scris cu 2 ani în urmă: Miros insuportabil

  Buna dimineata. Miros insuportabil in satul Dudu, comuna Chiajna. Se repeta iar si iar. Am dormit din gresala cu geamul deschis si acum regret. Verificati va rog activitatile de la groapa de gunoi Rudeni !

  ,
 • Stimate Domnule Deputat Ștefan Burlacu, Va scriu in calitate de cetatean din circumscripţia electorală 25 Ilfov, colegiul uninominal nr. 3 VA ROG sa aveti in vedere urmatoarele argumente IMPOTRIVA proiectului de lege care va permite exploatarea zacamantului de la Rosia Montana de catre RMGC I. DIN PUNCT DE VEDERE ECONOMIC Daca va uitati cu atentie Citeşte mai departe…

  ,
 • a scris cu 6 ani în urmă: Proiect lege Rosia Montana

  Domnule deputat, In calitate de reprezentant al meu in parlamentul Romaniei, va rog sa votati impotriva proiectului de lege prin care proiectul minier de la Rosia Montana este declarat de utilitate publica si de interes national. Argument: Academia Romana a demonstrat ca expl. cu cianuri a aurului din zona va avea efecte nocive ireversibile asupra Citeşte mai departe…

  ,
Sari la bara de unelte