Radu Stroe
Partidul Național Liberal


Ales deputat în județul Ilfov, colegiul uninominal nr. 1, cu 74.6% din voturile exprimate.


Data naşterii:
31 august 1949
Stare civilă:
divorțat
Profesie:
inginer


Contact: 0722 303 468
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

13599
scrisori trimise

Scrie deputatului Radu Stroe

ales deputat în județul Ilfov, colegiul uninominal nr. 1

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Radu Stroe are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 25 Ilfov, colegiul uninominal nr. 1 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Radu Stroe a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Radu Stroe să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

4 persoane au scris deputatului Stroe Radu, ales în judeţul Ilfov, colegiul uninominal nr. 1
 • a scris cu 2 ani în urmă: Miros insuportabil

  Buna dimineata. Miros insuportabil in satul Dudu, comuna Chiajna. Se repeta iar si iar. Am dormit din gresala cu geamul deschis si acum regret. Verificati va rog activitatile de la groapa de gunoi Rudeni !

  ,
 • a scris cu 6 ani în urmă: Rog respingeti proiectul ,,Rosia Montana”

  Domnule Deputat, Sunteti liberal. Ganditi-va ce ar fi facut marii dumneavoastra inaintasi. Cu siguranta ar fi respins acest proiect injositor pentru poporul roman. Aveti ocazia sa intrati in galeria marilor valori ale acestei natii. Nu ratati momentul! Respingeti va rog acest proiect umilitor pentru poporul roman. Va multumesc.

  ,
 • Stimate D-le Radu Stroe, Sunt un cetatean din Ilfov pe care il reprezentati in Parlamentul Romaniei si pe aceasta cale va solicit sa faceti uz de toate prerogativele pe care vi le confera statutul dvs. de deputat in Parlament si sa votati contra proiectului ‘Rosia Montana’. Este mai mult decat evident ca datorita solutiilor folosite Citeşte mai departe…

  ,
 • a scris cu 6 ani în urmă: Proiect lege Rosia Montana

  Domnule deputat, In calitate de reprezentant al meu in parlamentul Romaniei, va rog sa votati impotriva proiectului de lege prin care proiectul minier de la Rosia Montana este declarat de utilitate publica si de interes national. Argument: Academia Romana a demonstrat ca expl. cu cianuri a aurului din zona va avea efecte nocive ireversibile asupra Citeşte mai departe…

  ,
Sari la bara de unelte