Ovidiu Ioan Silaghi
Partidul Național Liberal


Ales deputat în județul Satu Mare, colegiul uninominal nr. 2, cu 49.2% din voturile exprimate.


Data naşterii:
12 decembrie 1962
Profesie:
inginer


Contact: 0724 577 665; 021 230 07 95
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15726
scrisori trimise

Scrie deputatului Ovidiu Ioan Silaghi

ales deputat în județul Satu Mare, colegiul uninominal nr. 2

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Ovidiu Ioan Silaghi are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 32 Satu Mare, colegiul uninominal nr. 2 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Ovidiu Ioan Silaghi a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Ovidiu Ioan Silaghi să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

2 persoane au scris deputatului Silaghi Ovidiu Ioan, ales în judeţul Satu Mare, colegiul uninominal nr. 2
 • Domnule Silaghi, de fapt ne cunoastem de mult……….sunt sora Simonei Boitor, cu care -din cate stiu- ati fost coleg de scoala…….. Trebuie sa va scriu, pentru a va transmite din partea mea, a prietenilor, colegilor si bineinteles a familiei mele, indignarea care ne cuprinde cand vedem in parlamentul si guvernul Romaniei, atat de multa lasitate Citeşte mai departe…

  Satu Mare, Satu Mare
 • Corina Buze a scris cu 7 ani în urmă: Apel contra unei legi rusinoase

  Domnule deputat Ovidiu Ioan Silaghi Ca si cetatean roman care v-a acordat votul la ultimele alegeri,in speranta ca acest lucru inseamna ceva pt dv.,va adresez cererea de a nu vota legea privind exploatarea miniera de la ROSIA MONTANA,care urmeaza a fi prezentata spre votare in Parlament. Am convingerea ca aceasta lege este profund ilegala si Citeşte mai departe…

  Satu mare, Satu Mare
Sari la bara de unelte