István Erdei Dolóczki
Uniunea Democrată Maghiară din România


Ales deputat în județul Satu Mare, colegiul uninominal nr. 4, cu 45.6% din voturile exprimate.


Data naşterii:
1955
Stare civilă:
căsătorit, 2 copii


Contact: str. Mihai Viteazul, nr. 10, Satu Mare, jud. Satu Mare; tel./fax: 0261/713.566; tel. mobil: 0722.303.535.
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15728
scrisori trimise

Scrie deputatului István Erdei Dolóczki

ales deputat în județul Satu Mare, colegiul uninominal nr. 4

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat István Erdei Dolóczki are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 32 Satu Mare, colegiul uninominal nr. 4 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat István Erdei Dolóczki a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat István Erdei Dolóczki să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

2 persoane au scris deputatului Erdei Dolóczki István, ales în judeţul Satu Mare, colegiul uninominal nr. 4
 • Ionut Foldes a scris cu 7 ani în urmă: Mesajul meu despre Rosia Montană

  Stimate Domnule Deputat Istvan Erdei Doloczki, Numele meu este Ionut Foldes, cetățean român cu domiciliul în comuna Santău, județul Satu Mare. Prin prezenta rog a-mi lua în calcul poziția împotriva legii care va permite exploatarea minieră de suprafață la Roși Montană de către R.M. Gold Corporation și care tot odata va creea un precedent în Citeşte mai departe…

  Comuna Santau, Satu Mare
 • Botond Boross a scris cu 7 ani în urmă: Salvati Rosia Montana

  Stimate domn deputat / Kedves Kepviselo Ur! Ma folosesc de acest drept prima data solicitand ajutorul dumneavoastra in salvarea Rosiei Montane. Va scriu opiniile mele dar va si transmit opiniile multor oameni care nu va pot scrie! Fiind urmasi a multor generatii care au trait aici si au ocrotit valorile Transivaniei trebuie sa pastram traditia Citeşte mai departe…

  Carei, Satu Mare
Sari la bara de unelte