Nicolae Vasilescu
Partidul Social Democrat


Ales deputat în județul Dolj, colegiul uninominal nr. 2, cu 62.1% din voturile exprimate.


Data naşterii:
15 august1967
Stare civilă:
căsătorit, un copil
Profesie:
jurist


Contact: 0722303575
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15421
scrisori trimise

Scrie deputatului Nicolae Vasilescu

ales deputat în județul Dolj, colegiul uninominal nr. 2

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Nicolae Vasilescu are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 17 Dolj, colegiul uninominal nr. 2 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Nicolae Vasilescu a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Nicolae Vasilescu să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

7 persoane au scris deputatului Vasilescu Nicolae, ales în judeţul Dolj, colegiul uninominal nr. 2
 • Bujor Alexandra a scris cu 7 ani în urmă: Fracturarea hidraulica

  Vă scriu pentru că încă mai am aşteptări de la dumneavoastră, în speranţa că veţi trata cu maximă seriozitate cele ce urmează. Cu siguranţă aţi auzit de problema exploatarii gazelor de şist prin metoda fracturării hidraulice de mare volum. Nu ştiu însă daca va este clar pericolul pe care această metodă îl presupune. Sigur ca Citeşte mai departe…

  ,
 • Stimate deputat, Ma numesc Adrian Istrate, si sunt un cetatean al Romaniei cu domiciliul in localitatea Craiova. Nu am intrat niciodata in politica, dar sunt in permanenta angrenat in actiuni care sa determine un comportament mai responsabil al politicienilor, dar si o implicare activa a tuturor cetatenilor in viata politic. Consider proiectul Rosia Montana de Citeşte mai departe…

  Craiova, Dolj
 • Buna ziua, Va scriu pentru a va ruga sa ne reprezentati in problema exploatarii minereurilor de la Rosia Montana si anume sa va opuneti vehement acestei aberatii legislative. Stiu ca interesele generale sunt de a aduce in genunchi aceasta tara: agricultura distrusa, invatamantul si sanatatea la pamant, infrastructura de transport inexistenta. Eu personal sunt satula Citeşte mai departe…

  Craiova, Dolj
 • Daniela Onofrei a scris cu 7 ani în urmă: Rosia Montana

  V-am dat votul gindindu-ma ca ma reprezentati , va rog nu votati proiectul Rosia Montana

  Craiova, Dolj
 • Buna ziua, Numele meu e Andreea Chindris. Voiam sa stiti ca eu, in calitate de om pe care il reprezentati, nu sunt de acord cu demararea proiectului de la Rosia Montana. O seara frumoasa, Andreea Chindris.

  Craiova, Dolj
Sari la bara de unelte