Ionuț-Marian Stroe
Partidul Național Liberal


Ales deputat în județul Dolj, colegiul uninominal nr. 3, cu 70.2% din voturile exprimate.


Data naşterii:
23 septembrie 1979
Stare civilă:
căsătorit, un copil
Profesie:
inginer IT&C/economist


Contact: str. Frații Buzești, nr. 24, Craiova, jud. Dolj: tel. mobil: 0726.200.089.
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15416
scrisori trimise

Scrie deputatului Ionuț-Marian Stroe

ales deputat în județul Dolj, colegiul uninominal nr. 3

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Ionuț-Marian Stroe are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 17 Dolj, colegiul uninominal nr. 3 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Ionuț-Marian Stroe a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Ionuț-Marian Stroe să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

2 persoane au scris deputatului Stroe Ionuț-Marian, ales în judeţul Dolj, colegiul uninominal nr. 3
  • Domnule Deputat, De cand lumea, deciziile intelepte au venit in general de la sfatul batranilor. In Romania zilelor noastre nu mai gasesti batrani intelepti adunati la un loc, decat in forul acesta reprezentativ care se numeste Academia Romana. Acolo, de mai mult timp s-a dat un raspuns avizat in ceea ce priveste proiectul pentru extractia Citeşte mai departe…

    , Dolj
  • Stimate Domnule Ionut-Marian Stroe, Am sa va spun o poveste. .. Era o zi senina de primavara, soarele raspandea o pulbere fina, de aur in aer si cerul stralucea de sclipiri argintii. Eram in Tara Motilor, intr-un autocar impreuna ca alte cateva zeci de elevi ce participasera la olimpiada nationala de biologie. Am pornit din Citeşte mai departe…

    Craiova, Dolj
Sari la bara de unelte