Iulian Iancu
Partidul Social Democrat


Ales deputat în județul Bacău, colegiul uninominal nr. 8, cu 68.12% din voturile exprimate.


Data naşterii:
6 octombrie 1960
Stare civilă:
căsătorit, doi copii
Profesie:
inginer, specialitatea petrol și gaze


Contact: Com. Palanca, Clădirea Primăriei, jud. Bacău; tel.: 0234/385.016; tel. mobil: 0720070347; 0726200526
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15763
scrisori trimise

Scrie deputatului Iulian Iancu

ales deputat în județul Bacău, colegiul uninominal nr. 8

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Iulian Iancu are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 4 Bacău, colegiul uninominal nr. 8 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Iulian Iancu a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Iulian Iancu să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

4 persoane au scris deputatului Iancu Iulian, ales în judeţul Bacău, colegiul uninominal nr. 8
 • Buna ziua, de si in mod descalificabil sustineti aceste proiecte, va rog sa votati impotriva acestui proiect si a celor urmatoare (deoarece se urmareste lungirea perioadei de dezbateri si adoptare) intrucat are un rol distructiv asupra zonei. Justificarea crearii de noi locuri de munca este falsa intrucat in acea zona pentru cateva noi locuri de Citeşte mai departe…

  Bucuresti, sector 2, Bucuresti-Ilfov
 • Buna ziua domnule deputat, Vă scriu pentru a vă preciza pozitia mea vizavi de Rosia Montana. Desi multi oameni sunt șomeri in acea zona, nu este permis nimanui sa compromita si sa otraveasca tara aceasta a noastra, mostenita din stramosi, cu toate stradaniile mediatice de a ascunde acest lucru. De aceea va rog sa tineti Citeşte mai departe…

  Zemes, Bacau
 • Viviana a scris cu 7 ani în urmă: S.O.S. ROSIA MONTANA

  APARA VIITORUL TAU SI AL COPIILOR TAI, SPUNE NU PROIECTULUI MINIER ROSIA MONTANA! ARTICOL DESPRE ROSIA MONTANA: “De ce proiectul de la Rosia Montana este un act de TRADARE A INTERESULUI NATIONAL” “Incredibila acțiune de manipulare a opiniei publice operată cu o totală nemernicie de mulți dintre politicienii români și de o mare parte a Citeşte mai departe…

  Buzau, Buzau
 • Elena a scris cu 7 ani în urmă: Sesizare

  Domnule Iulian Iancu Mă numesc Elena Curecheru (Neacşu), domiciliez în municipiul Bacău şi vă scriu aceste rânduri în speranţa că mă veţi putea ajuta. Vă relatez mai jos una dintre zecile de sesizări pe care le-am făcut atât la primăria Bacău, cât şi la guvern, referitoare la modul de funcţionare a unei terase amplasată în Citeşte mai departe…

  Bacău, Bacau
Sari la bara de unelte