Ionel Palăr
Partidul Național Liberal


Ales deputat în județul Bacău, colegiul uninominal nr. 7, cu 65.75% din voturile exprimate.


Data naşterii:
16 august1973
Stare civilă:
căsătorit, un copil
Profesie:
economist


Contact: str. Vasile Alecsandri, nr. 3, jud. Bacău; tel.: 0234/571.894; tel.0752.191.220 tel. mobil: 0726.200.625
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15763
scrisori trimise

Scrie deputatului Ionel Palăr

ales deputat în județul Bacău, colegiul uninominal nr. 7

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Ionel Palăr are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 4 Bacău, colegiul uninominal nr. 7 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Ionel Palăr a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Ionel Palăr să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

3 persoane au scris deputatului Palăr Ionel, ales în judeţul Bacău, colegiul uninominal nr. 7
 • Adrian Ciofu a scris cu 7 ani în urmă: Rosia Montana

  Sa trec direct la subiect votul dumneavoastra in legatura cu acest proiect ne reprezinta si pe noi, cei care la indemnul d-lui primar Miron ce va cunostea ca un om responsabil si corect ne-a indemnat sa va alegem sa ne reprezentati ca deputat. Vointa personala a mea si a anturajului in care i-mi desfasor activitatile..si Citeşte mai departe…

  Comanesti,
 • Neculai a scris cu 7 ani în urmă: Spune nu proiectului Rosia montana

  domnule deputat va scriu in numele mai multor cetateni care v-au votat pentru a ne reprezenta in parlamentul Romaniei,deci sunteti ales de noi. Va rugam sa luati masurile care se impun pentru a opri dezastrul de la Rosia Montana. Speram ca am votat pe cel ce ne va reprezenta drepturile noastre. Speram inca o data Citeşte mai departe…

  Darmanesti, Bacau
 • Mihai Daniel a scris cu 7 ani în urmă: Nu explotarii Rosia Montana.

  Stimate domn deputat, Nu cred ca este nevoie sa mentionez din nou multele motive economice, morale si umane pentru care exploatarea de la Rosia Montana nu trebuie sa aiba loc. Va recomand lectura acestui articol pentru o argumentare mai apta decat cea pe care as putea sa o fac eu. http://totb.ro/romania-in-genunchi-acum-ori-niciodata/ Transformarea unei intregi zone Citeşte mai departe…

  Moinesti,
Sari la bara de unelte