Ioan Axente
Partidul Social Democrat


Ales deputat în județul Sibiu, colegiul uninominal nr. 4, cu 51.9% din voturile exprimate.


Data naşterii:
4 noiembrie 1956
Profesie:
jurist


Contact: 0747064373
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15762
scrisori trimise

Scrie deputatului Ioan Axente

ales deputat în județul Sibiu, colegiul uninominal nr. 4

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Ioan Axente are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 34 Sibiu, colegiul uninominal nr. 4 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Ioan Axente a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Ioan Axente să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

5 persoane au scris deputatului Axente Ioan, ales în judeţul Sibiu, colegiul uninominal nr. 4
 • Cosmin a scris cu 7 ani în urmă: Un mare NU proiectului RMGC

  Stimate dl. deputat, Avem nevoie sa lasam copiilor nostri o tara cat mai curata, cum ne-a fost data. Pentru ca ma reprezentati in Camera Deputatilor, doresc sa va aduc la cunostinta ca NU SUNT DE ACORD cu exploatarea bogatiilor naturale de la Rosia Montana. Cel putin nu asa cum ne impun cei de la Rosia Citeşte mai departe…

  Agnita, Sibiu
 • V. Silviu Piștea a scris cu 7 ani în urmă: Roșia Montana

  Domnule deputat, vă rog să votați contra acestui proiect ucigaș pentru poporul român. din cauză că: aurul aparține românilor. si cât timp stă in pământ nu se strică. il vor exploata generațiile viitoare. vor vedea ei ce e de făcut atunci. deocamdată acest proiect reprezintă in opinea mea cel mai mare jaf la adresa poporului Citeşte mai departe…

  Micăsasa, Sibiu
 • Stimate domnule deputat ales sa ne reprezentati interesele , Va scriu cu rugamintea de a vota impotriva proiectului legislativ privind exploatarea de la Rosia Montana, propus Parlamentului Romaniei. VA SCRIEM ACEST MAIL DIN MAI MULTE MOTIVE 1 TURISTIC…daca tot vizitam diverse locuri din lume…sa nu uitam de tara noastra,,,si UN OBIECTIV pentru care militam sa Citeşte mai departe…

  Sibiu, Sibiu
 • Stimate domnule deputat Ioan Axente, Numele meu este Maricari Alexandru și, în calitate de locuitor al comunei Hoghilag, vă scriu pentru a vă cere să votați negativ proiectul de lege privind exploatarea de la Roșia Montană de către Roșia Montană Gold Corporation. (Mai multe detalii în această informare de presă de pe site-ul Guvernului României: Citeşte mai departe…

  Comuna Hoghilag, Sibiu
 • Mihai Barbu a scris cu 7 ani în urmă: Rosia montana/gazele de sist

  Este de datoria noastra sa lasam mosteniri urmasilor. Poate o sa vina cu metode de exploatare cu adevarat ecologice sau poate vor gandi sa lase la randul lor o mostenire copiilor copiilor lor! “Dupa mine potopul!” Nu e un mod de a guverna in secolul asta.

  Agnita, Sibiu
Sari la bara de unelte