Ioan Tămâian
Partidul Național Liberal


Ales deputat în județul Sibiu, colegiul uninominal nr. 1, cu Ioan Tămâian% din voturile exprimate.


Data naşterii:
52.8
Stare civilă:
23 iunie 1954
Profesie:
artist plastic
Sloganul din campanie:
Demnitate. Încredere. Respect.


Contact: 0744 564 978; 0726 564 978; 0269 560 443
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15762
scrisori trimise

Scrie deputatului Ioan Tămâian

ales deputat în județul Sibiu, colegiul uninominal nr. 1

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Ioan Tămâian are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 34 Sibiu, colegiul uninominal nr. 1 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Ioan Tămâian a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Ioan Tămâian să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

17 persoane au scris deputatului Tămâian Ioan, ales în judeţul Sibiu, colegiul uninominal nr. 1
 • Nicu a scris cu 7 ani în urmă: Mesaj

  Stimate Domnule Tamaian, Sunt Nicu Salistean din Sibiu, alegator al Dvs. In aceasta calitate Va rog ca in numele meu sa votati impotriva expoatarii cu cianuri a aurului de le Rosia Montana (persnonal nu doresc ca aceasta exploatare sa se faca deloc), precum si a exploatarii gazelor de sist prin metoda fracturatii hidraulice. Aceste doua Citeşte mai departe…

  Sibiu, Sibiu
 • Alina a scris cu 7 ani în urmă: Rosia Montana

  Buna ziua, Doresc sa va fac cunoscuta opinia mea in legatura cu proiectul exploatarii de la Rosia Montana. Sunt IMPOTRIVA exploatarii cu cianuri. Fac parte din colegiul uninominal nr 1, nu v-am votat, dar sper sa ma reprezentati cu ” Demnitate si Respect”, asa cum ati promis. Daca faceti asta, posibil sa-mi castigati increderea. Va Citeşte mai departe…

  Sibiu, Sibiu
 • Mihaela Vecerdea a scris cu 7 ani în urmă: Va rog salvati Rosia Montana!

  Buna ziua, Sunt un alegator din colegiul dvs. si as dori sa ne sustineti urmatoarele cauze in Parlamentul Romaniei: – Parlamentul va vota respingerea proiectului de lege – Guvernul va respinge acordul de mediu – Roșia Montana va fi inclusă pe lista tentativa a Romaniei pentru UNESCO – Cianura va fi interzisa prin lege in Citeşte mai departe…

  Sibiu, Sibiu
 • Antoniu Man a scris cu 7 ani în urmă: ROSIA MONTANA

  Va rog sa votati NU pentru acest proiect de lege !

  Sibiu, Sibiu
 • Dragos-Ioan a scris cu 7 ani în urmă: Votul proiect miner

  Va rog sa votați NU, pentru acest proiect de lege.

  Sibiu, Sibiu
Sari la bara de unelte