Gheorghe-Dănuț Bogdan
Partidul Social Democrat


Ales deputat în județul Bihor, colegiul uninominal nr. 5, cu 55.09% din voturile exprimate.


Data naşterii:
21 iulie 1968
Stare civilă:
căsătorit, un copil
Profesie:
jurist


Contact: 0744640076
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15763
scrisori trimise

Scrie deputatului Gheorghe-Dănuț Bogdan

ales deputat în județul Bihor, colegiul uninominal nr. 5

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Gheorghe-Dănuț Bogdan are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 5 Bihor, colegiul uninominal nr. 5 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Gheorghe-Dănuț Bogdan a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Gheorghe-Dănuț Bogdan să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

3 persoane au scris deputatului Bogdan Gheorghe-Dănuț, ales în judeţul Bihor, colegiul uninominal nr. 5
 • Veronica a scris cu 7 ani în urmă: Rosia Montana

  Stimate Domnule Deputat ! Doresc sa ma adresez D-voastra referitor la proiectul monstrous atat ca dimensiune cat si consecinte asupra mediului , de la Rosia Montana , cu rugamintea mea de a nu vota sub nici un motiv, cu nici un pret acest proiect criminal ! Motivul care pe mine ca specialist in protectia calitatii Citeşte mai departe…

  Oradea, Bihor
 • Stimate Domnule Deputat Bogdan, Va rog sa votati cu constiinta dumneavoastra, gandindu-va la viitorul nostru al tuturor pe termen lung, la natura si la viata care ne-a fost daruita si pe care nu o putem otravi. Sa va ajute Dumnezeu! Va multumesc! Cu pretuire, Diana Motoc

  Sanmartin, Bihor
 • Diana a scris cu 7 ani în urmă: Rosia Montana

  Va rog, domnule deputat Gheorghe Bogdan, sa votati impotriva distrugerii Rosiei Montane. Dumnezeu sa va lumineze pe dumneavoastra si pe colegii dumneavoastra sa faceti ceea ce Ii este bineplacut Lui pentru lumea pe care a creat-o, pentru natura pe care a creat-o si pentru oamenii Lui. Aveti mila! Domnul sa va binecuvanteze, Diana Motoc

  Sanmartin, Bihor
Sari la bara de unelte