Gheorghe Costin
Partidul Național Liberal


Ales deputat în județul Bihor, colegiul uninominal nr. 4, cu 64.61% din voturile exprimate.


Data naşterii:
8 august1954
Stare civilă:
căsătorit, un copil
Profesie:
inginer


Contact: 0732 142 504
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15763
scrisori trimise

Scrie deputatului Gheorghe Costin

ales deputat în județul Bihor, colegiul uninominal nr. 4

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Gheorghe Costin are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 5 Bihor, colegiul uninominal nr. 4 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Gheorghe Costin a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Gheorghe Costin să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

2 persoane au scris deputatului Costin Gheorghe, ales în judeţul Bihor, colegiul uninominal nr. 4
 • Veronica a scris cu 7 ani în urmă: Rosia Montana

  Stimate Domnule Deputat ! Doresc sa ma adresez D-voastra referitor la proiectul monstrous atat ca dimensiune cat si consecinte asupra mediului , de la Rosia Montana , cu rugamintea mea de a nu vota sub nici un motiv, cu nici un pret acest proiect criminal ! Motivul care pe mine ca specialist in protectia calitatii Citeşte mai departe…

  Oradea, Bihor
 • Dor Daraban a scris cu 7 ani în urmă: NU PROIECT ROSIA MONTANA

  D-le inginer va rog sa votati NU proiectului Rosia Montana ,cateva sute de locuri de munca pe termen scurt nu pot compensa ce-a ce nu se va mai recupera niciodata.Sa lasam generatiile viitoare sa decida.Compania asta au lasat un dezastru inimaginabil chiar in Canada ,va puteti documenta…

  Beius, Bihor
Sari la bara de unelte