Tamara-Dorina Ciofu
Partidul Social Democrat


Aleasă deputat în județul Botoșani, colegiul uninominal nr. 6, cu 66.95% din voturile exprimate.


Data naşterii:
30 decembrie 1957
Stare civilă:
căsătorită
Profesie:
medic pediatru
Sloganul din campanie:
Guvernare pentru Botoșani


Contact: 0745491608; 0754549950
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15708
scrisori trimise

Scrie deputatei Tamara-Dorina Ciofu

aleasă deputat în județul Botoșani, colegiul uninominal nr. 6

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, doamna deputat Tamara-Dorina Ciofu are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 7 Botoșani, colegiul uninominal nr. 6 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, doamna deputat Tamara-Dorina Ciofu a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti doamnei deputat Tamara-Dorina Ciofu să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

4 persoane au scris deputatei Ciofu Tamara-Dorina, aleasă în judeţul Botoșani, colegiul uninominal nr. 6
 • Viviana a scris cu 7 ani în urmă: S.O.S. ROSIA MONTANA

  APARA VIITORUL TAU SI AL COPIILOR TAI, SPUNE NU PROIECTULUI MINIER ROSIA MONTANA! ARTICOL DESPRE ROSIA MONTANA: “De ce proiectul de la Rosia Montana este un act de TRADARE A INTERESULUI NATIONAL” “Incredibila acțiune de manipulare a opiniei publice operată cu o totală nemernicie de mulți dintre politicienii români și de o mare parte a Citeşte mai departe…

  Buzau, Buzau
 • Buna ziua, doamna Ciofu! Sunt impotriva proiectului de lege care ii acorda super puteri corporatiei RMGC. Nu sunt de acord cu exploatarea aurului de la Rosia Montana de aceasta corporatie in conditiile prezente. Doresc: – sa nu se faca exploatarea deschis (sa se ramana la galerii) – sa nu se distruga cei 4 munti – Citeşte mai departe…

  Botosani,
 • Răzvan Pascal a scris cu 7 ani în urmă: Legea ce favorizează RMGC

  Buna ziua, Sunt un cetatean ce e tot timpul informat cu privire la Roşia Montană dar şi protecţia mediului, în general. După cum bine ştiţi Guvernul a aprobat o lege ce a pasat-o Parlamentului pentru a evita luarea răspunderii. Va pasat o lege ce nu a fost supusă dezbaterii publice fiindcă încalcă grav legile ţării Citeşte mai departe…

  Municipiul Botosani,
 • Stimata doamna deputat, Ma reprezentati in Parlamentul Romaniei si in calitatea mea de alegator, ma gandesc ca va intereseaza parerea mea cu privire la cum as dori ca dumneavoastra sa votati. Ei bine, ca locuitor al Botosaniului si al Romaniei, mi-as dori ca votul dumneavoastra sa fie NU, contra proiectului de exploatare miniera Rosia Montana. Citeşte mai departe…

  Botosani,
Sari la bara de unelte