Roxana-Florentina Anușca
Partidul Național Liberal


Aleasă deputat în județul Botoșani, colegiul uninominal nr. 3, cu 67.42% din voturile exprimate.


Data naşterii:
14 aprilie 1976
Stare civilă:
căsătorită
Profesie:
profesor
Sloganul din campanie:
Guvernare pentru Botoșani


Contact: Str.Teatrului, Nr.16, Botoșani Telefon/Fax: 0231/531 231; 0741 958 851; 0733 558 706
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15762
scrisori trimise

Scrie deputatei Roxana-Florentina Anușca

aleasă deputat în județul Botoșani, colegiul uninominal nr. 3

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, doamna deputat Roxana-Florentina Anușca are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 7 Botoșani, colegiul uninominal nr. 3 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, doamna deputat Roxana-Florentina Anușca a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti doamnei deputat Roxana-Florentina Anușca să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

3 persoane au scris deputatei Anușca Roxana-Florentina, aleasă în judeţul Botoșani, colegiul uninominal nr. 3
 • Viviana a scris cu 7 ani în urmă: S.O.S. ROSIA MONTANA

  APARA VIITORUL TAU SI AL COPIILOR TAI, SPUNE NU PROIECTULUI MINIER ROSIA MONTANA! ARTICOL DESPRE ROSIA MONTANA: “De ce proiectul de la Rosia Montana este un act de TRADARE A INTERESULUI NATIONAL” “Incredibila acțiune de manipulare a opiniei publice operată cu o totală nemernicie de mulți dintre politicienii români și de o mare parte a Citeşte mai departe…

  Buzau, Buzau
 • Victor Eugen a scris cu 7 ani în urmă: Proiectul Rosia Montana

  Stimata doamna deputat Roxana-Florentina Anusca, Va scriu in calitate de cetatean pe care il reprezentati in Parlamentul Romaniei, pentru a va ruga sa votati impotriva proiectului de incepere a exploatarii miniere la Rosia Montana. Cu stima, Victor E. Gelan Doctor in Filosofie al Universitatii din Bucuresti, Romania Cercetator invitat al Universitatii din Freiburg i. Br., Citeşte mai departe…

  Strateni, Botosani
 • nusica74 a scris cu 8 ani în urmă: Nereguli Inspectoratul Scolar Botosani

  D-na Deputat ,va aduc la cunostinta ca la I.S.J.Botosani s-au facut foarte mari nereguli la concursul pentru gradatie de merit.Va rog sa cereti Min Educatiei sa dispuna rezolvarea contestatiilor(care se depun pe 13-15mai)sa se faca intr-un judet invecinat,cum se procedeaza la celelalte examene.Va multumesc!

  Botosani, Botoşani
Sari la bara de unelte