Monica Maria Iacob Ridzi
Partidul Poporului - Dan Diaconescu


Aleasă deputat în județul Hunedoara, colegiul uninominal nr. 5, cu 43.4% din voturile exprimate.


Data naşterii:
1977
Stare civilă:
căsătorită, un copil
Profesie:
economist


Contact: Str. Constructorului, nr. 2, Petrosani, jud. Hunedoara; tel. mobil: 0726.200.679
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15762
scrisori trimise

Scrie deputatei Monica Maria Iacob Ridzi

aleasă deputat în județul Hunedoara, colegiul uninominal nr. 5

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, doamna deputat Monica Maria Iacob Ridzi are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 22 Hunedoara, colegiul uninominal nr. 5 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, doamna deputat Monica Maria Iacob Ridzi a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti doamnei deputat Monica Maria Iacob Ridzi să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

3 persoane au scris deputatei Iacob Ridzi Monica Maria, aleasă în judeţul Hunedoara, colegiul uninominal nr. 5
 • Bujor Alexandra a scris cu 7 ani în urmă: Fracturarea hidraulica

  Vă scriu pentru că încă mai am aşteptări de la dumneavoastră, în speranţa că veţi trata cu maximă seriozitate cele ce urmează. Cu siguranţă aţi auzit de problema exploatarii gazelor de şist prin metoda fracturării hidraulice de mare volum. Nu ştiu însă daca va este clar pericolul pe care această metodă îl presupune. Sigur ca Citeşte mai departe…

  ,
 • Draga domnule senator, Sunt o cetateanca din orsul Petrosani care v-am votat pentru a ne reprezenta in camera deputatilor fara sa va cunosc prea bine, am insa mare incredere in dumneavostra. Eu sunt o luptatoare imptriva exploatarii de la Rosia Montana de multi ani. Motivele mele sunt cele de ordin cultural, istoric, ecologic, economic. – Citeşte mai departe…

  Petrosani, Hunedoara
 • Elena Mihoc a scris cu 7 ani în urmă: Respingeti proiectul Rosia Montana

  Buna ziua, daca ne reprezentati cu adevarat, nu permiteti exploatarea cu cianura in tara noastra. Este tot ce am de zis. O zi buna, Elena

  Petrosani, Hunedoara
Sari la bara de unelte