Ana Birchall
Partidul Social Democrat


Aleasă deputat în județul Vaslui, colegiul uninominal nr. 5, cu 68.1% din voturile exprimate.


Data naşterii:
30 august 1973
Stare civilă:
căsătorită, un copil
Profesie:
avocat


Contact: Municipiul Barlad, Jud. Vaslui Comuna Zorleni, jud. Vaslui tel: 0757 869 141; 0726347202
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15762
scrisori trimise

Scrie deputatei Ana Birchall

aleasă deputat în județul Vaslui, colegiul uninominal nr. 5

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, doamna deputat Ana Birchall are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 39 Vaslui, colegiul uninominal nr. 5 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, doamna deputat Ana Birchall a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti doamnei deputat Ana Birchall să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

3 persoane au scris deputatei Birchall Ana, aleasă în judeţul Vaslui, colegiul uninominal nr. 5
 • Buna ziua, de si in mod descalificabil sustineti aceste proiecte, va rog sa votati impotriva acestui proiect si a celor urmatoare (deoarece se urmareste lungirea perioadei de dezbateri si adoptare) intrucat are un rol distructiv asupra zonei. Justificarea crearii de noi locuri de munca este falsa intrucat in acea zona pentru cateva noi locuri de Citeşte mai departe…

  Bucuresti, sector 2, Bucuresti-Ilfov
 • Virgil Vulpe a scris cu 7 ani în urmă: La mulţi ani!

  Cu ocazia zilei dumneavoastră de naştere, vă doresc o viaţă frumoasă, închinată celor dragi, şi apoi celor pe care îi reprezentaţi! Să vă ajute Dumnezeu să luaţi hotărârile cele mai înţelepte pentru a ne fi tuturor bine, nu numai unora, şi încă străini! Să votaţi cu gândul la urmaşii dumneavoastră acele legi care pot crea Citeşte mai departe…

  GRIVITA, Vaslui
 • Madalin1923 a scris cu 8 ani în urmă: NU GAZELOR DE ȘIST !!!!

  NU GAZELOR DE ȘIST ! AȚI PROMIS CĂ VEȚI SALVA BÂRLADUL DIN GHEARELE AMERICANILOR ȘI NE-AȚI MINȚIT ! ATÂTA TIMP CÂT NU SE VA REZOLVA ACEASTA PROBLEMĂ,VĂ PROMITEM CĂ NU VEȚI AVEA LINIȘTE !!!!

  Bârlad, Vaslui
Sari la bara de unelte