Viorel Grigoraș
Partidul Național Liberal


Ales senator în județul Botoșani, colegiul uninominal nr. 3, cu 66.87% din voturile exprimate.


Data naşterii:
5 octombrie 1958
Profesie:
inginer
Sloganul din campanie:
Guvernare pentru Botoșani


Contact: Strada Teatrului, Nr 1, Botoşani, Telefon şi Fax: 0231.531.231
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15755
scrisori trimise

Scrie senatorului Viorel Grigoraș

ales senator în județul Botoșani, colegiul uninominal nr. 3

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul senator Viorel Grigoraș are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 7 Botoșani, colegiul uninominal nr. 3 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul senator Viorel Grigoraș a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu senatorul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului senator Viorel Grigoraș să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

4 persoane au scris senatorului Viorel Grigoraș, ales în Botoșani, colegiul uninominal nr. 3
 • Bujor Alexandra a scris cu 7 ani în urmă: Fracturarea hidraulica

  Stimate senator Vă scriu pentru că încă mai am aşteptări de la dumneavoastră, în speranţa că veţi trata cu maximă seriozitate cele ce urmează. Cu siguranţă aţi auzit de problema exploatarii gazelor de şist prin metoda fracturării hidraulice de mare volum. Nu ştiu însă daca va este clar pericolul pe care această metodă îl presupune. Citeşte mai departe…

  ,
 • Victor Eugen a scris cu 7 ani în urmă: Proiectul Rosia Montana

  Stimate domnule senator Viorel Grigoras, Va scriu in calitate de cetatean pe care il reprezentati in Parlamentul Romaniei, pentru a va ruga sa votati impotriva proiectului de incepere a exploatarii miniere la Rosia Montana. Cu stima, Victor E. Gelan Doctor in Filosofie al Universitatii din Bucuresti, Romania Cercetator invitat al Universitatii din Freiburg i. Br., Citeşte mai departe…

  Strateni, Botosani
 • Răzvan Pascal a scris cu 7 ani în urmă: Legea ce favorizează RMGC

  Buna ziua, Sunt un cetatean ce e tot timpul informat cu privire la Roşia Montană dar şi protecţia mediului în general. După cum bine ştiţi Guvernul a aprobat o lege ce a pasato Parlamentului pentru a evita luarea răspunderii. Va pasat o lege ce nu a fost supusă dezbaterii publice fiindcă încalcă grav legile ţării Citeşte mai departe…

  Municipiul Botosani,
 • Adrian Luca a scris cu 7 ani în urmă: NU exploatarii de la Rosia Montana

  Domnule Viorel, Ca reprezentantul în Senat vă cer să votaţi “Nu!” pentru adoptarea proiectului de lege care permite companiei miniere Roşia Montană Gold Corporation să ocolească legislaţia română în vigoare prin declararea proiectului minier ca fiind de utilitate publică şi de interes naţional. Potrivit statului dumneavoastră de senator, aveţi “îndatorirea de a acţiona în interesul Citeşte mai departe…

  Botosani,
Sari la bara de unelte