Vasile-Cosmin Nicula
Partidul Social Democrat


Ales senator în județul Hunedoara, colegiul uninominal nr. 1, cu % din voturile exprimate.


Data naşterii:
25 ianuarie 1973
Stare civilă:
căsătorit, doi copii
Profesie:
economist


Contact: Petroșani, str. 1 Decembrie 1918, nr.90, et. 2,jud. Hunedoara. 0745.355.479
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15755
scrisori trimise

Scrie senatorului Vasile-Cosmin Nicula

ales senator în județul Hunedoara, colegiul uninominal nr. 1

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul senator Vasile-Cosmin Nicula are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 22 Hunedoara, colegiul uninominal nr. 1 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul senator Vasile-Cosmin Nicula a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu senatorul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului senator Vasile-Cosmin Nicula să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

3 persoane au scris senatorului Vasile-Cosmin Nicula, ales în Hunedoara, colegiul uninominal nr. 1
 • Bucur Mihai Cosmin a scris cu 7 ani în urmă: Fracturare hidraulică

  Stimate senator Vasile-Cosmin Nicula Vă scriu pentru că încă mai am aşteptări de la dumneavoastră, în speranţa că veţi trata cu maximă seriozitate cele ce urmează. Cu siguranţă aţi auzit de problema exploatarii gazelor de şist prin metoda fracturării hidraulice de mare volum. Nu ştiu însă daca va este clar pericolul pe care această metodă Citeşte mai departe…

  Deva, Hunedoara
 • D-le Senator,ma adresez d-voastra cu rugamintea vis a-vis de Programul orelor de LINISTE in numele mai multor cetateni din municipiul DEVA -Jud.Hunedoara,deoarece suntem si sunt nemultumit de actuala lege privind ORELE DE LINISTE IN Municipiu. Nu se respecta atat la nivelul Asociatiilor de locatari cat si la nivelul comunitatii.Va ROG RESPECTUOS SA PROPUNETI O ACTIUNE Citeşte mai departe…

  Deva, Hunedoara
 • Buna ziua, Urmaresc cu interes subiectul proiectului Rosia Montana. Sunt mama a doi copii frumosi si sanatosi si vreau sa ramana asa. Vreau sa traiasca fericiti si sanatosi pana la adanci batraneti, motiv pentru care mostenirea mea vrau sa fie o tara curata, un pamant curat, o apa curata, un aer curat. Din punctul meu Citeşte mai departe…

  Deva, Hunedoara
Sari la bara de unelte