Valeriu-Victor Boeriu
Partidul Național Liberal


Ales senator în județul Bihor, colegiul uninominal nr. 3, cu 57.59% din voturile exprimate.


Data naşterii:
28 mai 1954
Stare civilă:
căsătorit, doi copii
Profesie:
medic


Contact: 0726 200 603
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15756
scrisori trimise

Scrie senatorului Valeriu-Victor Boeriu

ales senator în județul Bihor, colegiul uninominal nr. 3

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul senator Valeriu-Victor Boeriu are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 5 Bihor, colegiul uninominal nr. 3 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul senator Valeriu-Victor Boeriu a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu senatorul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului senator Valeriu-Victor Boeriu să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

8 persoane au scris senatorului Valeriu-Victor Boeriu, ales în Bihor, colegiul uninominal nr. 3
 • Veronica a scris cu 7 ani în urmă: Rosia Montana

  Stimate Domnule Senator ! Doresc sa ma adresez D-voastra referitor la proiectul monstrous atat ca dimensiune cat si consecinte asupra mediului , de la Rosia Montana , cu rugamintea mea de a nu vota sub nici un motiv, cu nici un pret acest proiect criminal ! Motivul care pe mine ca specialist in protectia calitatii Citeşte mai departe…

  Oradea, Bihor
 • Va rog sa votati in potriva legii care nu este constitutionala, nu respecta drepturile omului si care va lasa jumatate din Transilvania fara apa potabila ,fara munti si cu un lac de cianura. Ministerul justitiei considera ca aceasta lege constituie un atac la drepturile cetateanului roman. Aflati mai multe aici: http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/ministerul-justitiei-le-da-dreptate-protestatarilor-legea-distrugerii-rosia-montana-este-neconstitutionala-vezi-documentul-oficicial-vocea-strazii-mai-tare-decat-vocea-lui-ponta-gabriel-s-a-pra-97495.html Oamenii de stiinta au Citeşte mai departe…

  Marghita, Bihor
 • Stimate Dle Senator Boeriu! Inainte de a decide asupra proiectului de lege despre mineritul de aur in Rosia Montana, va rog sa aruncati o privire la urmatoarele imagini: Asa arata in prezent iazul de decantare din Valea Sesii, in apropirea Rosia Monatana: http://goo.gl/maps/z0Lm3 http://www.panoramio.com/photo_explorer#view=photo&position=95&with_photo_id=64229098&order=date_desc&user=4280469 http://www.panoramio.com/photo_explorer#view=photo&position=96&with_photo_id=64229096&order=date_desc&user=4280469 Chair astfel de imagini vrem sa lasam copiilor nostrii ca Citeşte mai departe…

  Oradea, Bihor
 • Rodica Olimpia Tocoianu a scris cu 7 ani în urmă: Rosia Montana

  Buna ziua D-le senator, va rog sa nu votati proiectul de lege care permite companiei miniere Gold Corporation exploatarea zacamintelor (aur. argint etc.) de la Rosia Montana. Va multumesc, Rodica Tocoianu

  Mun. Oradea, Bihor
 • Va sustin pe deplin in initiativa de anulare a taxei timbru de mediu si va felicit pentru initiativa de a include in pretul carburantului aceasta taxa. Este un principiu corect, poluatoruul plateste, cine consuma mai mult va plati mai mult. Felicitari!

  , Bucureşti-Ilfov
Sari la bara de unelte