Tudor Barbu
Partidul Poporului - Dan Diaconescu


Ales senator în județul Gorj, colegiul uninominal nr. 1, cu % din voturile exprimate.


Data naşterii:
14 februarie 1959


Contact: Strada Victoriei, nr. 106, Targu Jiu, 0253-242937
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15756
scrisori trimise

Scrie senatorului Tudor Barbu

ales senator în județul Gorj, colegiul uninominal nr. 1

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul senator Tudor Barbu are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 20 Gorj, colegiul uninominal nr. 1 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul senator Tudor Barbu a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu senatorul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului senator Tudor Barbu să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

9 persoane au scris senatorului Tudor Barbu, ales în Gorj, colegiul uninominal nr. 1
 • Dorel Rus a scris cu 2 ani în urmă: Propuneri pentru redresarea Romaniei

  I I nstituirea cadrului legal pentru a avea doar doua partide politice;unul de stanga si unul de dreapta ,indiferent cum s-ar numi acestea 2. Fiecare judet sa fie reprezentat de un senator si un deputat,in parlament .3 . Daca s-ar imparti altfel fondul de pensii,nu dupa contributivitate,ar disparea saracia din tara.

  Baia Mare Independentei 22/4,
 • Viorica Zamfir a scris cu 2 ani în urmă: Atentie pensionari din Bucuresti

  Buna ziua, Prin acest mesaj doresc as aduc la cunostinta miilor de pensionari din Bucuresti carora din motive …statistice li se solicita Cardul due identitate si Talonul de pensie ptr eliberarea Cardului due calatorie gratuit .De ce este obigligatoriu sa le anexati la Cererea de eliberate a cardului???cand oricum completezi formularul si esti legitimat in Citeşte mai departe…

  Bucuresti , sector 1,
 • Buna ziua! Ma uitam astazi la audierile membrilor Televiziunii Romane! Mi s-a parut ca dumneavoastra ati fost foarte pertinent in punctele de vedere. Dar cum naiba sa ma mai uit la TVR dupa ce in presa apar astfel de lucruri: http://www.enational.ro/showbizmonden/monden/prezentatoarea-tvr-aura-poterasu-implicata-intr-un-dosar-de-prostitutie-455487.html/ http://www.cancan.ro/actualitate/senzationa-ce-discuta-prezentatoarea-tvr-aura-poterasu-cu-patronul-agentiei-de-modele-prin-care-se-scoteau-fete-la-produs.html http://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/ce-legatura-are-aura-poterasu-de-la-tvr-din-dosarul-prostituatelor-de-lux-cu-victor-ponta

  , Alba
 • Bujor Alexandra a scris cu 7 ani în urmă: Fracturarea hidraulica

  Vă scriu pentru că încă mai am aşteptări de la dumneavoastră, în speranţa că veţi trata cu maximă seriozitate cele ce urmează. Cu siguranţă aţi auzit de problema exploatarii gazelor de şist prin metoda fracturării hidraulice de mare volum. Nu ştiu însă daca va este clar pericolul pe care această metodă îl presupune. Sigur ca Citeşte mai departe…

  ,
 • Din 1997 ,cind am spus despre atitudinele incorecte a unor profesori ,directori am atras oprobiul “clanului” de cadre didactice.Si pentru ca ani de-a rindul am tinut piept neregulilor si le-am semnalat,acum cind a aparut aceasta parodie cu ordin de ministru pentru restringeri , unde se aplica o mincinoasa analiza a activitatii didactice pe doi ani(anexa2),directorii Citeşte mai departe…

  Bacau, Bacau
Sari la bara de unelte