Tudor-Alexandru Chiuariu
Partidul Național Liberal


Ales senator în județul Mehedinți, colegiul uninominal nr. 2, cu % din voturile exprimate.


Data naşterii:
13 iulie 1976
Stare civilă:
necăsătorit
Profesie:
jurist


Contact: 0728 901 811
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15761
scrisori trimise

Scrie senatorului Tudor-Alexandru Chiuariu

ales senator în județul Mehedinți, colegiul uninominal nr. 2

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul senator Tudor-Alexandru Chiuariu are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 27 Mehedinți, colegiul uninominal nr. 2 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul senator Tudor-Alexandru Chiuariu a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu senatorul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului senator Tudor-Alexandru Chiuariu să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

1 persoane au scris senatorului Tudor-Alexandru Chiuariu, ales în Mehedinți, colegiul uninominal nr. 2
  • Nitulescu Nicolae a scris cu 7 ani în urmă: NU proiectului Rosia Montana

    Buna ziua domnule Chiuariu, Vreau sa imi exprim indignarea (atat a mea, cat si a prietenilor/familiei mele) fata de Proiectul Rosia Montana. Stiu ca proiectul nu este nou, insa este de datoria dumneavoastra sa il blocati odata pentru totdeauna! Motivele pentru care va scriu acest mail cred ca le cunoasteti si dumneavoastra – tinand cont Citeşte mai departe…

    Baia de Arama,
Sari la bara de unelte