Petru Filip
Partidul Social Democrat


Ales senator în județul Vrancea, colegiul uninominal nr. 1, cu 68.48% din voturile exprimate.


Data naşterii:
23 ianuarie 1955
Profesie:
inginer
Sloganul din campanie:
2012, anul victoriei


Contact: Focşani, Bd. Republicii nr. 13, jud. Vrancea / PSD Senat, Calea 13 Septembrie, nr. 1-3, sector 5, Bucuresti, Telefon: +4/021 312 03 78 Fax: +4/021 312 37 36, Tel/Fax:021/312.28.79;
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15734
scrisori trimise

Scrie senatorului Petru Filip

ales senator în județul Vrancea, colegiul uninominal nr. 1

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul senator Petru Filip are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 41 Vrancea, colegiul uninominal nr. 1 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul senator Petru Filip a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu senatorul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului senator Petru Filip să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

5 persoane au scris senatorului Petru Filip, ales în Vrancea, colegiul uninominal nr. 1
 • Bujor Alexandra a scris cu 7 ani în urmă: Fracturarea hidraulica-urgenta

  Vă scriu pentru că încă mai am aşteptări de la dumneavoastră, în speranţa că veţi trata cu maximă seriozitate cele ce urmează. Cu siguranţă aţi auzit de problema exploatarii gazelor de şist prin metoda fracturării hidraulice de mare volum. Nu ştiu însă daca va este clar pericolul pe care această metodă îl presupune. Sigur ca Citeşte mai departe…

  ,
 • Carmen Balanica a scris cu 7 ani în urmă: Rosia

  Avem o tara fumoasa, binecuvantata de Dumnezeu. Sa o pastram si sa o lasam urmasilor nostril macar in situatia de acum. S-a furat destul de-a lungul anilor…SA PASTRAM macar un colt NEATINS !!! NU EXPLOATARIII de la Rosia !!! Va fi un dezastru ecologic. NIMENI nu va sti ce extrag si cu ce metale vor Citeşte mai departe…

  Focsani, Vrancea
 • Buna ziua, de si in mod descalificabil sustineti aceste proiecte, va rog sa votati impotriva acestui proiect si a celor urmatoare (deoarece se urmareste lungirea perioadei de dezbateri si adoptare) intrucat are un rol distructiv asupra zonei. Justificarea crearii de noi locuri de munca este falsa intrucat in acea zona pentru cateva noi locuri de Citeşte mai departe…

  Bucuresti, sector 2, Bucuresti-Ilfov
 • Ovidiu Solu a scris cu 7 ani în urmă: Atentie

  bandit ordinar ce esti iubitor de ceanuri…tradator de tara ,,cine tea ales pe tine in parlament? eu care te-am votat sau banditu de victor ponta ? daca nu iesi public sa declari ca esti impotriva proict. certez si rosia montana te asteapta infernul……..

  Jaristea, Vrancea
 • Bună ziua d-le senator Petru Filip, Mă numesc Datcu Octavian și locuiesc în Vrancea, Focșani, str.Brăilei nr.47B. Cum dumneavoastră sunteți reprezentantul colegiului în care eu locuiesc, aș vrea să votați cu NU în cazul începerii proiectului Roșia Montana. Nu cred că este potrivit ca mesajul acesta să conțină și argumentele pentru poziția mea, așa că Citeşte mai departe…

  Focsani, Vrancea
Sari la bara de unelte