Mircea-Marius Banias
Partidul Conservator


Ales senator în județul Constanța, colegiul uninominal nr. 4, cu % din voturile exprimate.


Data naşterii:
6 martie 1966
Profesie:
ofițer maritim


Contact: Bvd.Ferdinand, nr.77, jud. Constanţa Tel: 0241.611.311
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15756
scrisori trimise

Scrie senatorului Mircea-Marius Banias

ales senator în județul Constanța, colegiul uninominal nr. 4

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul senator Mircea-Marius Banias are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 14 Constanța, colegiul uninominal nr. 4 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul senator Mircea-Marius Banias a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu senatorul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului senator Mircea-Marius Banias să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

4 persoane au scris senatorului Mircea-Marius Banias, ales în Constanța, colegiul uninominal nr. 4
 • Buna ziua! Va rog ca, atunci cand votati legile, sa aveti clar in minte CA NU E DOAR O MANA RIDICATA LA INTAMPLARE, CARE, ORICUM, NU SCHIMBA NIMIC!!! Dimpotriva! MAINILE RIDICATE IN CUNOSTINTA DE CAUZA, IN APARAREA DREPTURILOR CELOR CARE V-AU VOTAT FAC DIFERENTA! NU AVETI VOIE SA VA ASCUNDETI IN SPATELE ANONIMATULUI! NOUA, ROMANILOR Citeşte mai departe…

  COSTINESTI, Constanta
 • Angelica a scris cu 7 ani în urmă: Foarte important

  Stimate senator Mircea-Marius Banias, Vă scriu pentru că încă mai am aşteptări de la dumneavoastră, în speranţa că veţi trata cu maximă seriozitate cele ce urmează. Cu siguranţă aţi auzit de problema exploatarii gazelor de şist prin metoda fracturării hidraulice de mare volum. Nu ştiu însă daca va este clar pericolul pe care această metodă Citeşte mai departe…

  Constanta, Constanta
 • Buna ziua domnule senator Mircea-Marius Banias ! Va scriu manifestandu-mi marea ingrijorare asupra proiectului minier prin cianurare de la Rosia Montana. Stiu ca saptamana aceasta se va vota in parlament asupra acest subiect de INTERES NATIONAL si va cer sa votati IMPOTRIVA distrugerii Rosiei Montane, a cianurarii care va avea efecte negative pentru mediul din Citeşte mai departe…

  Constanta, Constanta
 • Mihaela Ionescu a scris cu 7 ani în urmă: NU proiectului RMGC!!

  Domnule Banias, Care e pozitia dumneavoastra vizavi de proiectul minier Rosia Montana cu CIANURI ????? nu v-am auzit sa va pronuntati impotriva proiectului. Luptati impotriva proiectului cianuros al RMGC!!! Nu-i lasati sa foloseasca cianuri si nici sa ne otravesca pamanturile copiilor nostri! Rosia Montana nu apartine localitatii Rosia Montana ci tuturor romanilor, si noi toti Citeşte mai departe…

  Constanta,
Sari la bara de unelte