Mihai-Viorel Fifor
Partidul Social Democrat


Ales senator în județul Dolj, colegiul uninominal nr. 2, cu % din voturile exprimate.


Data naşterii:
10 mai 1970
Profesie:
conferențiar universitar doctor


Contact: Calea 13 Septembrie, nr. 1-3, sector 5, Bucuresti 0758-044.225
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15416
scrisori trimise

Scrie senatorului Mihai-Viorel Fifor

ales senator în județul Dolj, colegiul uninominal nr. 2

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul senator Mihai-Viorel Fifor are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 17 Dolj, colegiul uninominal nr. 2 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul senator Mihai-Viorel Fifor a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu senatorul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului senator Mihai-Viorel Fifor să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

1 persoane au scris senatorului Mihai-Viorel Fifor, ales în Dolj, colegiul uninominal nr. 2
  • Stimate d-nule senator, Numele meu este Andrew (Andrei) Grosu si ma intorc cu familia din Germania in Craiova dupa mai multi ani. Am hotarat acest lucru printre altele si pentru ca ne iubim tara si natura dintrsa si am vrea sa ramane asa cum o cunoastem din copilarie, ancestrala si cat mai neatinsa, cu flora Citeşte mai departe…

    Craiova, Dolj
Sari la bara de unelte