Mihai-Răzvan Ungureanu
Partidul Democrat Liberal


Ales senator în județul Arad, colegiul uninominal nr. 1, cu 33.81% din voturile exprimate.


Data naşterii:
22 septembrie 1968
Stare civilă:
căsătorit, un copil
Profesie:
profesor universitar
Sloganul din campanie:
O inimă curajoasă pentru Arad


Contact: str. Grigore Cobălcescu, nr.42, sector 1, tel: 0314258704 / 0314258721, Fax: 0314258693
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15421
scrisori trimise

Scrie senatorului Mihai-Răzvan Ungureanu

ales senator în județul Arad, colegiul uninominal nr. 1

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul senator Mihai-Răzvan Ungureanu are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 2 Arad, colegiul uninominal nr. 1 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul senator Mihai-Răzvan Ungureanu a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu senatorul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului senator Mihai-Răzvan Ungureanu să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

8 persoane au scris senatorului Mihai-Răzvan Ungureanu, ales în Arad, colegiul uninominal nr. 1
 • Costi a scris cu 5 ani în urmă: Sesizare

  Buna .O fabrica DARIMEX din arad .miroase de vomit cu caldura asta, poate puteti face ceva multumesc

  Arad, Arad
 • Stimate domnule senator, Va rog sa votati impotriva proiectului de la Rosia Montana de exploatare cu cianuri a aurului. De asemenea va rog sa votati impotriva exploatarii gazelor de sist in Romania. Va reamintesc, ca toti cetatenii Romaniei avem datoria sa pastram acest “coltisor de rai” pentru generatiile urmatoarele si nu sa-l transformam intr-un iad Citeşte mai departe…

  Arad, Arad
 • Buna ziua, de si in mod descalificabil ati fost sustinator RMGC, va rog sa votati impotriva acestui proiect si a celor urmatoare (deoarece se urmareste lungirea perioadei de dezbateri si adoptare) intrucat are un rol distructiv asupra zonei. Justificarea crearii de noi locuri de munca este falsa intrucat in acea zona pentru cateva noi locuri Citeşte mai departe…

  Bucuresti, sector 2, Bucuresti-Ilfov
 • Natan Aioanei a scris cu 7 ani în urmă: NU proiectului Rosia Montana!

  Stimate domnule Ungureanu, va scriu in legatura cu proiectul Rosiei Montane. In calitate de cetatean al Romaniei si stiind ca dumneavoastra imi reprezentati interesele in Parlament, vreau sa va fac cunoscuta parerea mea despre acest proiect. Eu NU sunt de acord cu acest proiect de lege. NU sunt de acord nici cu exploatarea cu cianuri Citeşte mai departe…

  Arad, Arad
 • Stimate domnule Senator Mihai_Razvan – Ungureanu, va scriu aceste randuri in speranta ca si opinia mea va contribui cat de putin in ceea ce priveste optiunea votului dumneavoastra, referitor la proiectul ce vizeaza exploatarea miniera de la Rosia Montana. Domnule Senator, este posibil ca miza personala sa fie substantiala in ceea ce-i priveste pe unii Citeşte mai departe…

  Arad, Arad
Sari la bara de unelte