Leonardo Badea
Partidul Social Democrat


Ales senator în județul Dâmbovița, colegiul uninominal nr. 1, cu % din voturile exprimate.


Data naşterii:
23 februarie 1975
Stare civilă:
necăsătorit
Profesie:
economist


Contact: Calea 13 Septembrie, Nr. 1-3, Sector 5, Bucureşti Telefon: 021-312.03.78 Fax: 021-312.37.36
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15756
scrisori trimise

Scrie senatorului Leonardo Badea

ales senator în județul Dâmbovița, colegiul uninominal nr. 1

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul senator Leonardo Badea are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 16 Dâmbovița, colegiul uninominal nr. 1 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul senator Leonardo Badea a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu senatorul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului senator Leonardo Badea să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

3 persoane au scris senatorului Leonardo Badea, ales în Dâmbovița, colegiul uninominal nr. 1
 • Stimate senator Leonardo Badea Vă scriu pentru că încă mai am aşteptări de la dumneavoastră, în speranţa că veţi trata cu maximă seriozitate cele ce urmează. Cu siguranţă aţi auzit de problema exploatarii gazelor de şist prin metoda fracturării hidraulice de mare volum. Nu ştiu însă daca va este clar pericolul pe care această metodă Citeşte mai departe…

  Moreni, Dambovita
 • Mihaela Pascaru a scris cu 7 ani în urmă: Untitled_9
  Sector 5,
 • Ion Croitoru a scris cu 7 ani în urmă: Proiectul Roşia Montană.

  Stimate Domnule Senator, Vă scriu aceste rânduri, pentru că sunteţi reprezentantul comunităţii noastre în Senatul Parlamentului României, iar prin ele doresc să vă aduc la cunoştinţă dorinţa mea, dar şi a foarte multora din această Comună, de a nu vota favorabil proiectul de exploatare minieră a aurului de la Roşia Montană. România trăieşte cel mai Citeşte mai departe…

  Comuna Pietrari,
Sari la bara de unelte