László-Attila Klárik
Uniunea Democrată Maghiară din România


Ales senator în județul Covasna, colegiul uninominal nr. 1, cu % din voturile exprimate.


Data naşterii:
1968
Stare civilă:
căsătorit, doi copii
Profesie:
inginer geolog


Contact: 0267-311243, 0722-764455
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15756
scrisori trimise

Scrie senatorului László-Attila Klárik

ales senator în județul Covasna, colegiul uninominal nr. 1

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul senator László-Attila Klárik are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 15 Covasna, colegiul uninominal nr. 1 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul senator László-Attila Klárik a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu senatorul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului senator László-Attila Klárik să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

1 persoane au scris senatorului László-Attila Klárik, ales în Covasna, colegiul uninominal nr. 1
  • Kadar a scris cu 8 ani în urmă:

    D-nule senator doresc o audienţă,vă rog ca seful de cabinet să-mi trimită programarea,prin email, Vă mulţumesc

    Ghidfalau, Covasna
Sari la bara de unelte