Ion Popa
Partidul Național Liberal


Ales senator în județul Argeș, colegiul uninominal nr. 1, cu 68.67% din voturile exprimate.


Data naşterii:
4 septembrie 1967
Stare civilă:
căsătorit
Profesie:
inginer
Sloganul din campanie:
Senatorul tău


Contact:
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15756
scrisori trimise

Scrie senatorului Ion Popa

ales senator în județul Argeș, colegiul uninominal nr. 1

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul senator Ion Popa are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 3 Argeș, colegiul uninominal nr. 1 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul senator Ion Popa a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu senatorul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului senator Ion Popa să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

1 persoane au scris senatorului Ion Popa, ales în Argeș, colegiul uninominal nr. 1
  • Adrian Francisco a scris cu 7 ani în urmă: Salvati ROsia Montana

    Bun a ziua, As dori sa va rog sa votati impotriva proiectului Rosia Montana si sa initializati/sustineti interzicerea mineriruitului pe baza de cianuiri si a extragerii gazelor de shist prin procedeul frackingului hidraulic ce este initiat acum in Dobrogea de catre Chevron. De asemeanea doresc sa propuneti/susutineti intregrarea zonei Rosia Montana in patrimoniul Unesco. Pentru Citeşte mai departe…

    Curtea de Arges,
Sari la bara de unelte