Ilie Sârbu
Partidul Social Democrat


Ales senator în județul Timiș, colegiul uninominal nr. 4, cu 61.81% din voturile exprimate.


Data naşterii:
26 mai 1950
Profesie:
economist
Sloganul din campanie:
Alături de oameni, acasă în Banat!


Contact: Str. Avram Iancu, Nr. 1, Lugoj, Jud. Timiș Tel: 0256.490.688; fax: 0256.490.670 / Calea 13 Septembrie, Nr. 1-3, Sector 5, București Telefon: 021-312.03.78 Fax: 021-312.37.36
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15756
scrisori trimise

Scrie senatorului Ilie Sârbu

ales senator în județul Timiș, colegiul uninominal nr. 4

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul senator Ilie Sârbu are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 37 Timiș, colegiul uninominal nr. 4 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul senator Ilie Sârbu a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu senatorul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului senator Ilie Sârbu să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

5 persoane au scris senatorului Ilie Sârbu, ales în Timiș, colegiul uninominal nr. 4
 • Toti taranii din comuna Fardea- Timis carora le-ati promis modernizarea zonei lacului Surduc asteapta sa vada rezultatele. Banatenii nu au mintea scurta si asteapta sa le aprobati fondurile pentru canalizare si modernizarea zonei lacului. Astepta sa vedem si rezultatele. Cu respect. Mihoc Ionel.

  Matnicu mic, Vrancea
 • Buna ziua, de si in mod descalificabil sustineti aceste proiecte, va rog sa votati impotriva acestui proiect si a celor urmatoare (deoarece se urmareste lungirea perioadei de dezbateri si adoptare) intrucat are un rol distructiv asupra zonei. Justificarea crearii de noi locuri de munca este falsa intrucat in acea zona pentru cateva noi locuri de Citeşte mai departe…

  Bucuresti, sector 2, Bucuresti-Ilfov
 • Delia Strugariu a scris cu 7 ani în urmă: Acasa

  Vedeti ce frumos suna: “Alaturi de oameni, acasa in Banat”. Peste 20 de ani ar mai putea zice cineva “alaturi de…..acasa in Ardeal”? Haideti sa lasam si noi mostenire cum e in Banat, cum e in Ardeal, ca si noua ne-a fost lasata. Vom fi mai bogati cu zacamintele in munti! EU v-am votat, D-voastra?????????

  Timisoara,
 • Ctin a scris cu 7 ani în urmă: NU proiectului rusinos al favorizarii RMGC

  Stimate domnule senator, Va rog sa aparati in Parlamentul Romaniei parerea mea, a familiei mele, a parintilor mei. Romania prin reprezentantii sai si-a instrainat flota, si-a dat petrolul si toata imensa retea a Petromului pe maruntis, si-a dat distributia de gaze si de energie electrica ce niciodata nu au avut pierderi reale, doar fabricate, tocmai Citeşte mai departe…

  Timisoara, Timis
 • Andrei a scris cu 7 ani în urmă: Votati NU pentru Rosia Montana

  Domnule Sarbu, Ca reprezentantul meu în Senat vă cer să votaţi “Nu!” pentru adoptarea proiectului de lege care permite companiei miniere Roşia Montană Gold Corporation să ocolească legislaţia română în vigoare prin declararea proiectului minier ca fiind de utilitate publică şi de interes naţional. Potrivit statului dumneavoastră de deputat, aveţi “îndatorirea de a acţiona în Citeşte mai departe…

  Timisoara, Timis
Sari la bara de unelte