George Crin Laurențiu Antonescu
Partidul Național Liberal


Ales senator în județul Teleorman, colegiul uninominal nr. 2, cu 78.31% din voturile exprimate.


Data naşterii:
21 septembrie 1959
Stare civilă:
căsătorit, un copil
Profesie:
profesor de istorie


Contact: Calea 13 Septembrie , Nr. 1-3, Sector 5, tel. 0214142511, fax. 0213110748
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15416
scrisori trimise

Scrie senatorului George Crin Laurențiu Antonescu

ales senator în județul Teleorman, colegiul uninominal nr. 2

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul senator George Crin Laurențiu Antonescu are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 36 Teleorman, colegiul uninominal nr. 2 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul senator George Crin Laurențiu Antonescu a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu senatorul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului senator George Crin Laurențiu Antonescu să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

4 persoane au scris senatorului George Crin Laurențiu Antonescu, ales în Teleorman, colegiul uninominal nr. 2
 • George a scris cu 4 ani în urmă: Buna seara !

  Locuiesc in comuna Necsesti ,sat Cazanesti . Am doi copii mici azmatici . De catva timp nu mai putem sta din cauza mirosurilor ,a fumului care este in permanenta . Acest lucru se datoreaza unei CONSATENE care are o microferma compusa din 5 vaci 3 vitei ,porci magari si alte animale , un numar care Citeşte mai departe…

  Necsesti, Teleorman
 • Bujor Alexandra a scris cu 7 ani în urmă: Fracturarea hidraulica

  Vă scriu pentru că încă mai am aşteptări de la dumneavoastră, în speranţa că veţi trata cu maximă seriozitate cele ce urmează. Cu siguranţă aţi auzit de problema exploatarii gazelor de şist prin metoda fracturării hidraulice de mare volum. Nu ştiu însă daca va este clar pericolul pe care această metodă îl presupune. Sigur ca Citeşte mai departe…

  ,
 • Dorel a scris cu 7 ani în urmă: Salvați Roșia Montana

  Sunteți numit într-o funcție de mare răspundere, într-un moment în care se ia o decizie importantă pentru țară în ceea ce privește exploatarea aurului de la Roșia Montana. M-am informat și pot să vă spun că această exploatare a aurului de către o companie străină care a mituit tot ce stă în cale pentru a-și Citeşte mai departe…

  Brasov, Brasov
 • Buna ziua, Va rog nu aprobati legea pentru minerit. Voi votati acum, dar noi suntem cei care va alegem. Cea mai mare greseala este sa elimini o solutie de urgenta pentru tara atunci cand inca se mai poate face ceva. O sa ajungem sa ne vindem ca niste scalvi si pe deasupra o sa avem Citeşte mai departe…

  Alexandria, Teleorman
Sari la bara de unelte