Eugen Țapu Nazare
Partidul Național Liberal


Ales senator în județul Neamț, colegiul uninominal nr. 1, cu % din voturile exprimate.


Data naşterii:
24 decembrie 1962
Profesie:
inginer


Contact: 0731795555
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15756
scrisori trimise

Scrie senatorului Eugen Țapu Nazare

ales senator în județul Neamț, colegiul uninominal nr. 1

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul senator Eugen Țapu Nazare are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 29 Neamț, colegiul uninominal nr. 1 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul senator Eugen Țapu Nazare a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu senatorul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului senator Eugen Țapu Nazare să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

9 persoane au scris senatorului Eugen Țapu Nazare, ales în Neamț, colegiul uninominal nr. 1
 • Bujor Alexandra a scris cu 7 ani în urmă: Fracturarea hidraulica-urgenta

  Vă scriu pentru că încă mai am aşteptări de la dumneavoastră, în speranţa că veţi trata cu maximă seriozitate cele ce urmează. Cu siguranţă aţi auzit de problema exploatarii gazelor de şist prin metoda fracturării hidraulice de mare volum. Nu ştiu însă daca va este clar pericolul pe care această metodă îl presupune. Sigur ca Citeşte mai departe…

  ,
 • Locurile de munca sunt importante oriunde si continuu in conditii de mediu naturale si santoase pentru toate generatiile ce vor urma. Un bun politician actioneaza acum pentru viitorul de maine a Romaniei! Un loc de munca, multiplicat cu 100 sau 1000, doar pentru 10-30-50 de ani este inca nesemnificativ in comparatie cu toate lucrurile negative Citeşte mai departe…

  Piatra neamt,
 • Buna seara! Va rog sa imi precizati care este punctul dumneavoastra de vedere si argumentele care stau la baza acestuia, in ceea ce priveste proiectul Rosia Montana!Va multumesc!

  Piatra Neamt,
 • Domnule senator, Va rog sa ne reprezentati interesele! Lafel ca alti alegatori din Piatra Neamt, va indemn sa votati NU legii pe care urmeaza sa o disputati in Parlament privind expluatarea miniera de la Rosia Montana! Aceasta este parerea mea! Parerea mea este una ferma, documentata, realista si inflacarata. Va indemn sa luati atitudine si Citeşte mai departe…

  Bucuresti, sector 6, Bucuresti-Ilfov
 • Danii a scris cu 7 ani în urmă: Rosia Montana

  Buna ziua, Dezastrul ecologic, cultural, legal si uman de la Rosia Montana trebuie stopat urgent! O tara care isi da resursele naturale in schimbul dezastrului, e o tara destinata pieirii! Va rog sa luati orice masura necesara opririi proiectului de la Rosia Montana! Cu stima, Loredana Colceag

  Piatra Neamt, Bucuresti-Ilfov
Sari la bara de unelte