Emil-Marius Pașcan
Partidul Democrat Liberal


Ales senator în județul Mureș, colegiul uninominal nr. 1, cu % din voturile exprimate.


Data naşterii:
30 noiembrie 1971
Profesie:
antropolog


Contact: PDL Senat, Calea 13 Septembrie, nr. 1-3, sector 5, Bucuresti, Telefon: +4/021 313 82 36, Fax: +4/021 310 02 5 0723.505.154
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15762
scrisori trimise

Scrie senatorului Emil-Marius Pașcan

ales senator în județul Mureș, colegiul uninominal nr. 1

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul senator Emil-Marius Pașcan are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 28 Mureș, colegiul uninominal nr. 1 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul senator Emil-Marius Pașcan a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu senatorul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului senator Emil-Marius Pașcan să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

7 persoane au scris senatorului Emil-Marius Pașcan, ales în Mureș, colegiul uninominal nr. 1
 • Stimate d-le senator Pascanu, Ma adresez dumneavoastra cu rugamintea de a vota impotriva Proiectul de Lege privind unele măsuri aferente exploatării minereurilor auro-argentifere din perimetrul Roşia Montană. Acest proiect este un abuz care incearca sa legalizeze alte abuzuri. Proiectul exploatarii miniere de la Rosia Montana este un dezastru din puct de vedere ecologic

  Targu Mures,
 • Attila a scris cu 7 ani în urmă:

  Stimate Domnule Senator, Ma numesc Attila Marton, sunt un biolog din colegiul Dumneavoastra. Ma declar profund indignat de initiativa Guvernului in legatura cu proiectul minier de la Rosia Montana, si consider ca initiativa de lege este o nerusinata incercare de acorda aviz celor de la RMGC. Urmatoarele 20 de puncte insumeaza punctele “forte” al initiativei Citeşte mai departe…

  Târgu Mureș, Mures
 • Stimate domn senator Pascan, in calitatea dvs. de reprezentant al meu, al nostru, in Parlamentul României, vă rog să votați ÎMPOTRIVA proiectului de lege care aproba inceperea exploatarii miniere de la Rosia Montană. Aprobarea legii si demararea acestui proiect ar insemna acceptarea unor incalcari grave ale drepturilor – in primul rand ale cetatenilor din Rosia Citeşte mai departe…

  Tirgu-Mures, Mures
 • Daniel a scris cu 7 ani în urmă: Untitled_4
  Targu Mures, Mures
 • Daniel a scris cu 7 ani în urmă: Untitled_3
  Targu Mures, Mures
Sari la bara de unelte