Dragoș Luchian
Partidul Național Liberal


Ales senator în județul Bacău, colegiul uninominal nr. 1, cu 60% din voturile exprimate.


Data naşterii:
6 martie 1968
Stare civilă:
căsătorit, un copil
Profesie:
inginer agronom


Contact: 0726.100.102
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15763
scrisori trimise

Scrie senatorului Dragoș Luchian

ales senator în județul Bacău, colegiul uninominal nr. 1

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul senator Dragoș Luchian are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 4 Bacău, colegiul uninominal nr. 1 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul senator Dragoș Luchian a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu senatorul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului senator Dragoș Luchian să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

4 persoane au scris senatorului Dragoș Luchian, ales în Bacău, colegiul uninominal nr. 1
 • Domnule senator, Fac parte din masa alegătorilor, proști da’ mulți, care-și fac datoria electorală sperând că votul nostru va duce în Parlament și oameni care într-adevăr să ne reprezintre interele de cetățeni, dar în primul rând interesele țării. Și eu am un copil și aș vrea să cred că va avea un viitor “curat” într-o Citeşte mai departe…

  ,
 • Domnule senator, Fac parte din masa alegătorilor, proști da’ mulți, care-și fac datoria electorală sperând că votul nostru va duce în Parlament și oameni care într-adevăr să ne reprezintre interele de cetățeni, dar în primul rând interesele țării. Și eu am un copil și aș vrea să cred că va avea un viitor “curat” într-o Citeşte mai departe…

  Bacău,
 • Cosmin Antohe a scris cu 7 ani în urmă: Nu sunt de acord!!!

  Buna ziua Am rugamintea sa votati impotriva Rosia Montana Gold Corporation si a oricaror companii miniere ce au legatura cu acest proiect. V-am dat votul de incredere acum am pretentia si dv. sa actionati in functie de interesul cetatenilor si nu al unor companii private. Vom fi de acord doar dupa ce exista o transparenta Citeşte mai departe…

  Bacau,
 • Andra a scris cu 7 ani în urmă: Votul tau poate salva Rosia Montana!

  Stimate domnule senator, În această toamnă, pe ordinea de zi a Parlamentului, se va discuta legea aprobată și propusă de Guvern referitoare la proiectul minier Roșia Montană. Proiectul de lege cuprinde prevederi abuzive, precum încălcarea drepturilor fundamentale: dreptul la proprietate, dreptului la un mediu curat și acordarea de privilegii abuzive unei companii private, Roșia Montană Citeşte mai departe…

  Bacau, Bacau
Sari la bara de unelte