Dorin-Mircea Dobra
Partidul Național Liberal


Ales senator în județul Bistrița-Năsăud, colegiul uninominal nr. 1, cu 57.87% din voturile exprimate.


Data naşterii:
14 iulie 1975
Stare civilă:
căsătorit
Profesie:
profesor
Sloganul din campanie:
Câștigăm împreună


Contact: Str Liviu Rebreanu, nr 18, tel/fax: 0363.104.777
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15756
scrisori trimise

Scrie senatorului Dorin-Mircea Dobra

ales senator în județul Bistrița-Năsăud, colegiul uninominal nr. 1

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul senator Dorin-Mircea Dobra are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 6 Bistrița-Năsăud, colegiul uninominal nr. 1 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul senator Dorin-Mircea Dobra a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu senatorul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului senator Dorin-Mircea Dobra să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

4 persoane au scris senatorului Dorin-Mircea Dobra, ales în Bistrița-Năsăud, colegiul uninominal nr. 1
 • Bujor Alexandra a scris cu 7 ani în urmă: Fracturarea hidraulica

  Vă scriu pentru că încă mai am aşteptări de la dumneavoastră, în speranţa că veţi trata cu maximă seriozitate cele ce urmează. Cu siguranţă aţi auzit de problema exploatarii gazelor de şist prin metoda fracturării hidraulice de mare volum. Nu ştiu însă daca va este clar pericolul pe care această metodă îl presupune. Sigur ca Citeşte mai departe…

  ,
 • PETIȚIE PENTRU RESPINGEREA PROIECTULUI DE LEGE CARE AR DA DREPTUL RMGC SĂ EXPLOATEZE ZĂCĂMÂNTUL DE AUR DE LA ROȘIA MONTANĂ. Prin prezenta vă rog să respingeți proiectul de lege înaintat dvs. de către Guvernul României pentru Gold Corporation Roșia Montană, din următoarele motive: 1. Motivul economic, care primează în orice afacere: Este inadmisibil de mic Citeşte mai departe…

  Bistrita, Bistrita-Nasaud
 • OVIDIU DAMIAN a scris cu 7 ani în urmă: Proiectul Rosia Montana

  Domnule senator, Prin prezenta va aduc la cunostinta in calitatea mea de alegator al dvs. nu sunt de acord cu Proiectul Rosia Montana. Dezastrul ecologic si de mediu dar si infimul beneficiu pentru .tara si popor ma fac sa va aduc la cunostiinta ca atat eu, cat si intreaga familie si prietenii NU dorim sa Citeşte mai departe…

  BISTRITA,
 • Buna ziua, Sunt o ROMÂNCĂ care a vota USL cu toata fiinta, sperand intr-o schimbare. Nu vreau sa comentez mai mult pe altceva decat pe subiecul Proiectul de lege pentru minerit referitor la Rosia Montana. NU SUNT DE ACORD cu obligarea poporului de a accepta un furt al viitorului acestei tari, furt al mediului si Citeşte mai departe…

  Bistrita,
Sari la bara de unelte