Csaba Pataki
Uniunea Democrată Maghiară din România


Ales senator în județul Satu Mare, colegiul uninominal nr. 2, cu % din voturile exprimate.


Data naşterii:
19 iulie 1973


Contact: 0745 426 832
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15728
scrisori trimise

Scrie senatorului Csaba Pataki

ales senator în județul Satu Mare, colegiul uninominal nr. 2

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul senator Csaba Pataki are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 32 Satu Mare, colegiul uninominal nr. 2 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul senator Csaba Pataki a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu senatorul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului senator Csaba Pataki să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

5 persoane au scris senatorului Csaba Pataki, ales în Satu Mare, colegiul uninominal nr. 2
 • Ionut Foldes a scris cu 7 ani în urmă: Mesajul meu despre Rosia Montană

  Stimate Domnule Senator Csaba Pataki, Numele meu este Foldes Ionuț și va scriu cu mult respect pentru a va ruga să aveți în vedere poziția mea împotriva exploatării de la Roșia Montană.Consider că un astfel de patrimoniu de care se bucura Transilvania, România și nu în ultimul rand Europa nu trebuie distrus în nicio circumstanță. Citeşte mai departe…

  Comuna Santau, Satu Mare
 • Giurgi a scris cu 7 ani în urmă: Nu exploatarii Rosiei Montane

  Stimate d-le Senator, Exploatarea Rosiei Montane inseamna o pierdere pentru noi toti privind prin prisma lucrurilor care nu pot fi evaluate in bani. Cultura si istoria vor inregistra pierderi ireparabile chiar si prin asa-zisa relocare si conservare. Necesitatea protejarii mediului este un alt considerent deoarece in timpul si ulterior exploatarii substantele folosite vor otravi la Citeşte mai departe…

  Satu Mare, Satu Mare
 • Cristian Dan a scris cu 7 ani în urmă: Rosia Montana

  Buna ziua, as dori sa imi exprim dezacordul fata de proiectul minier care urmeaza la Rosia Montana. Va rog sa votati in interesul meu si al tuturor celorlalti cetateni, impotriva acestui proiect. Multumesc.

  Satu Mare, Satu Mare
 • Radu a scris cu 7 ani în urmă: Salvati Rosia Montana

  Va rog sa sprijiniti salvarea Rosiei Montane de la dezastrul ecologic la care urmeaza sa fie supusa in urma aprobarii exploatarii miniere din aceasta zona.

  Satu Mare, Satu Mare
 • Rudolf a scris cu 7 ani în urmă: Nu este aici groapa de gunoi a nimanui.

  Buna ziua Martea trecuta, pe 26 august, Guvernul a propus Parlamentului un proiect de lege care permite companiei miniere Rosia Montana Gold Corporation sa ocoleasca legislatia romana in vigoare prin declararea proiectului minier ca fiind de utilitate publica si de interes national. Va rog sa luati initiativa si sa va opuneti acestui proiect de lege. Citeşte mai departe…

  Satu Mare, Satu Mare
Sari la bara de unelte