Andrei-Liviu Volosevici
Partidul Democrat Liberal


Ales senator în județul Prahova, colegiul uninominal nr. 5, cu % din voturile exprimate.


Data naşterii:
26 martie 1976
Profesie:
jurist
Sloganul din campanie:
Ploieștiul este România mea!


Contact: PDL Senat, Calea 13 Septembrie, nr. 1-3, sector 5, Bucuresti, Telefon: +4/021 313 82 36, Fax: +4/021 310 02 50 0723.258.209
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15756
scrisori trimise

Scrie senatorului Andrei-Liviu Volosevici

ales senator în județul Prahova, colegiul uninominal nr. 5

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul senator Andrei-Liviu Volosevici are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 31 Prahova, colegiul uninominal nr. 5 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul senator Andrei-Liviu Volosevici a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu senatorul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului senator Andrei-Liviu Volosevici să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

3 persoane au scris senatorului Andrei-Liviu Volosevici, ales în Prahova, colegiul uninominal nr. 5
 • MIHAI FLORIN a scris cu 7 ani în urmă: FELICITARE

  Cu ocazia sarbatorilor de iarna ,Mihai Florin,va ureaza Sarbatori Fericite,Craciun Fericit si un An Nou Fericit! Pacea este un cadou foarte frumos cind vine de sarbatori si este sincera si vine odata cu spiritul Craciunului; Dlor Constantin Placinta si Andrei Volosevici,succes in activitatea dvs Regrete pentru Dna Valerica Placinta,cu Dumnezeu inainte!

  Ploiesti, Prahova
 • Carmen Dumitru a scris cu 7 ani în urmă: Rosia Montana

  Buna ziua! In calitate de alegator va rog sa adoptati o pozitie de respingere a proiectului Rosia Montana Gold Corpration. Interesele Romaniei sunt serios prejudiciate: mediul va fi afectat ireparabil, profitul statului roman este insignifiant raportat la costurile ecologice si la dimensiunea profitului pe care il va obtine firma canadiana. Exista si multe suspiciuni de Citeşte mai departe…

  Ploiesti, Prahova
 • Raluca Ioana a scris cu 7 ani în urmă: Roșia Montană

  Bună ziua, Vă scriu deoarece consider că, în calitatea dumneavoastră de reprezentant al meu în parlament ar trebui să țineți cont de următoarele aspecte în momentul în care va trebui să votați pro sau contra legii care reglementează activitatea de exploatare la Roșia Montană. În primul rând, dincolo de posibilul dezastru ecologic care poate urma Citeşte mai departe…

  Ploiești, Prahova
Sari la bara de unelte