Alexandru Cordoș
Partidul Social Democrat


Ales senator în județul Cluj, colegiul uninominal nr. 4, cu % din voturile exprimate.


Data naşterii:
1 iulie 1962
Stare civilă:
căsătorit
Profesie:
jurist


Contact: Senatul României, Calea 13 Septembrie, Nr. 3-5, Sector 5, București Tel: 021. 312.28.69 / Turda, Str. Libertății nr.9, jud. Cluj; tel/fax 0744.962.699; Huedin, str.Horea nr.1; tel/fax 0758.010.057 / Câmpia Turzii: str. 1 Decembrie 1918 nr. 62, tel. 0364.143.704 / Florești: str. Eroilor nr. 15, tel. 0742.822.606
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

14295
scrisori trimise

Scrie senatorului Alexandru Cordoș

ales senator în județul Cluj, colegiul uninominal nr. 4

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul senator Alexandru Cordoș are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 13 Cluj, colegiul uninominal nr. 4 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul senator Alexandru Cordoș a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu senatorul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului senator Alexandru Cordoș să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

11 persoane au scris senatorului Alexandru Cordoș, ales în Cluj, colegiul uninominal nr. 4
 • Bujor Alexandra a scris cu 6 ani în urmă: Fracturarea hidraulica-urgenta

  Vă scriu pentru că încă mai am aşteptări de la dumneavoastră, în speranţa că veţi trata cu maximă seriozitate cele ce urmează. Cu siguranţă aţi auzit de problema exploatarii gazelor de şist prin metoda fracturării hidraulice de mare volum. Nu ştiu însă daca va este clar pericolul pe care această metodă îl presupune. Sigur ca Citeşte mai departe…

  ,
 • Va rog sa respingeti in numele meu proiectul de exploatare de la Rosia Montana. Va voi vota sau nu la urmatoarele alegeri in functie de optiunea dvs. in privinta acestui proiect. Va multumesc!

  Floresti, Cluj
 • Stimate Domunule Senator, Sunt total impotriva exploatarii de la Rosia Montana prin cianura si mai ales de catre o societate straina. Strainilor nu le pasa daca nu e tara lor, vor lasa ei milioane de dolari garantie, dar acesti bani nu vor putea acoperi dezastrul provocat generatiilor! Multumim sa votati NU PROIECTULUI !

  Cluj-Napoca, Cluj
 • Dan Dumitriu a scris cu 7 ani în urmă: Rosia Montana

  Buna ziua, Va rog sa luati toate demersurile necesare impotriva inceperii activitatii miniere la Rosia Montana. Stiu ca deja s-au spus si scris multe prea multe pe aceasta tema si oamenii care sunt direct implicati sunt ori pentru ori impotriva inceperii activitatii miniere la Rosia Montana. Va rog doar sa faceti un exercitiu de imaginatie Citeşte mai departe…

  Floresti, Cluj
 • Radu-Emil SOPORAN a scris cu 7 ani în urmă: Rosia Montana

  Buna dimineata, V-am votat pt ca am simtit ca aveti un caracter mai puternic decat al celorlalti candidati. VA ROG MULT sa nu-mi inselati si D-voastra ultima simtire pt un politician!!! Va multumesc urmasii mei si ai D-voastra prin vocea(electronica) mea!!!!!

  Turda, Cluj
Sari la bara de unelte