Mihaela Popa
Partidul Național Liberal


Aleasă senator în județul Iași, colegiul uninominal nr. 4, cu % din voturile exprimate.


Data naşterii:
16 aprilie 1962
Stare civilă:
căsătorită, un copil
Profesie:
profesor de matematică
Sloganul din campanie:
2012. Anul victoriei


Contact: Iași, str. Ștefan cel Mare nr. 11-12, tel: 0332.440.644, jud. Iași. tel: 0734.339.123
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15756
scrisori trimise

Scrie senatoarei Mihaela Popa

aleasă senator în județul Iași, colegiul uninominal nr. 4

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, doamna senator Mihaela Popa are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 24 Iași, colegiul uninominal nr. 4 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, doamna senator Mihaela Popa a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu senatorul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti doamnei senator Mihaela Popa să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

6 persoane au scris senatoarei Mihaela Popa, aleasă în Iași, colegiul uninominal nr. 4
 • Genoveva a scris cu 7 ani în urmă:

  Stimata Doamna senator nume Mihaela Popa Vă scriu pentru că încă mai am aşteptări de la dumneavoastră, în speranţa că veţi trata cu maximă seriozitate cele ce urmează. Cu siguranţă aţi auzit de problema exploatarii gazelor de şist prin metoda fracturării hidraulice de mare volum. Nu ştiu însă daca va este clar pericolul pe care Citeşte mai departe…

  Halaucesti, Iasi
 • Bujor Alexandra a scris cu 7 ani în urmă: Fracturarea hidraulica

  Stimata doamna senator, Vă scriu pentru că încă mai am aşteptări de la dumneavoastră, în speranţa că veţi trata cu maximă seriozitate cele ce urmează. Cu siguranţă aţi auzit de problema exploatarii gazelor de şist prin metoda fracturării hidraulice de mare volum. Nu ştiu însă daca va este clar pericolul pe care această metodă îl Citeşte mai departe…

  ,
 • VASILE CRIVOI a scris cu 7 ani în urmă: ALEGERILE POT FI CORECTE!

  Doamna Senator, Prin prezenta va aduc la cunostinta in calitatea mea de alegator ca nu sunt de accord cu Proiectul Rosia Montana. Dezastrul ecologic si de mediu dar si infimul beneficiu pentru .tara si popor ma fac sa va aduc la cunostiinta ca atat eu, cat si intreaga familie NU dorim sa votati ” Da” Citeşte mai departe…

  IASI,
 • VASILE CRIVOI a scris cu 7 ani în urmă: ALEGERILE POT FI CORECTE!

  Doamna Senator, Prin prezenta va aduc la cunostinta in calitatea mea de alegator ca nu sunt de accord cu Proiectul Rosia Montana. Dezastrul ecologic si de mediu dar si infimul beneficiu pentru .tara si popor ma fac sa va aduc la cunostiinta ca atat eu, cat si intreaga familie NU dorim sa votati ” Da” Citeşte mai departe…

  IASI,
 • Marius Miron a scris cu 7 ani în urmă: Rosia Montana

  Sa nu distrugem ce ne a mai ramas. Spuneti Nu proiectului ce vizeaza Rosia Montana!!

  Iasi,
Sari la bara de unelte