Gabriela Firea
Partidul Social Democrat


Aleasă senator în județul Ilfov, colegiul uninominal nr. 1, cu % din voturile exprimate.


Data naşterii:
13 iulie 1972
Stare civilă:
căsătorită, doi copii
Profesie:
jurnalist
Sloganul din campanie:
Să faci imposibilul posibil


Contact: 0747.11.50.79 / 0725.554.146 / Calea 13 Septembrie, Nr. 1-3, Sector 5, Bucureşti Telefon: 021-312.03.78, Fax: 021-312.37.36 0737010338
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15734
scrisori trimise

Scrie senatoarei Gabriela Firea

aleasă senator în județul Ilfov, colegiul uninominal nr. 1

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, doamna senator Gabriela Firea are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 25 Ilfov, colegiul uninominal nr. 1 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, doamna senator Gabriela Firea a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu senatorul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti doamnei senator Gabriela Firea să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

22 persoane au scris senatoarei Gabriela Firea, aleasă în Ilfov, colegiul uninominal nr. 1
 • Radu a scris cu 6 zile în urmă: Problema personala

  Eu sunt proprietara unui ap cu trei camere in Brăila de ce plătesc la administrație cheltuieli pe suprafață cotă indiviza suma de 53 Ron pină acum plăteam mai puțin a început cu250 acum doi ani .nu toate blocurile din cart opresc acești bani și nici în alte cart

  Cart.obor,
 • Laura a scris cu 4 luni în urmă: Gunoaie pădurea Raioasa, Sabareni

  Bună ziua, În pădurea Raioasa, pe drumul dinspre Buftea spre Sabareni sunt depozitate cantitati uriașe de deșeuri, pe toată porțiunea de pădure. Din câte am văzut pe harta, aceasta zona face parte din Buftea. De asemenea, la intersectia DN7 cu DJ602 este locul de munca al unor prostituate. Gunoiul și mizeria în zona creste de Citeşte mai departe…

  2,
 • Noul primar al Bucurestiului ,domnul Nicusor Dan a afirmat ca nu se va atinge de idemnizatia data persoanelor cu handicap.Au trecut 2 luni in care domnul primar nu a alocat banii pentru persoanele cu handicap.Deoarece Dvs. a-ti fost initiatoarea aceste fapte si datorita pozitiei Dvs,in Partidul Social Democrat va rog sa luati legatura cu consilierii Citeşte mai departe…

  Bucuresti/sector 4,
 • Carmen Luminita a scris cu 9 luni în urmă: Semnalare

  Va rog sa ne sustineti intr-o frauda si o nedreptate tipica Guvernului Romaniei acum la putere.

  Comanesti,
 • Decebal a scris cu 1 an în urmă: Nu e schemă

  Alo Gabi vezi că aia cu închisul școlilor cu coronavirus ăla nu e manevră închide-le mai puțin gen o săptămână-două nu o lună și ceva da-o-n colo de treabă.

  3,
Sari la bara de unelte