Gabriela Firea
Partidul Social Democrat


Aleasă senator în județul Ilfov, colegiul uninominal nr. 1, cu % din voturile exprimate.


Data naşterii:
13 iulie 1972
Stare civilă:
căsătorită, doi copii
Profesie:
jurnalist
Sloganul din campanie:
Să faci imposibilul posibil


Contact: 0747.11.50.79 / 0725.554.146 / Calea 13 Septembrie, Nr. 1-3, Sector 5, Bucureşti Telefon: 021-312.03.78, Fax: 021-312.37.36 0737010338
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

42
scrisori trimise

Scrie senatoarei Gabriela Firea

aleasă senator în județul Ilfov, colegiul uninominal nr. 1

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, doamna senator Gabriela Firea are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 25 Ilfov, colegiul uninominal nr. 1 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, doamna senator Gabriela Firea a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu senatorul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti doamnei senator Gabriela Firea să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Accepted file types: jpg, jpeg, png, gif.
  • Accepted file types: jpg, jpeg, png, gif.
  • Accepted file types: jpg, jpeg, png, gif.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

Fii primul care scrie senatoarei Gabriela Firea, aleasă în Ilfov, colegiul uninominal nr. 1