Doina Silistru
Partidul Social Democrat


Aleasă senator în județul Vaslui, colegiul uninominal nr. 1, cu 68.36% din voturile exprimate.


Data naşterii:
30 octombrie 1958
Profesie:
inginer
Sloganul din campanie:
Împreună învingem


Contact: Adresa: Birou senatorial nr.3-senator Doina Silistru, loc. Vaslui, Str. Stefan cel Mare, nr. 55, Jud. Vaslui Tel/fax: 0235.316.207 / Calea 13 Septembrie, Nr. 1-3, Sector 5, București Telefon: 021-312.03.78
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15756
scrisori trimise

Scrie senatoarei Doina Silistru

aleasă senator în județul Vaslui, colegiul uninominal nr. 1

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, doamna senator Doina Silistru are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 39 Vaslui, colegiul uninominal nr. 1 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, doamna senator Doina Silistru a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu senatorul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti doamnei senator Doina Silistru să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

3 persoane au scris senatoarei Doina Silistru, aleasă în Vaslui, colegiul uninominal nr. 1
 • Bujor Alexandra a scris cu 7 ani în urmă: Fracturarea hidraulica

  Vă scriu pentru că încă mai am aşteptări de la dumneavoastră, în speranţa că veţi trata cu maximă seriozitate cele ce urmează. Cu siguranţă aţi auzit de problema exploatarii gazelor de şist prin metoda fracturării hidraulice de mare volum. Nu ştiu însă daca va este clar pericolul pe care această metodă îl presupune. Sigur ca Citeşte mai departe…

  ,
 • Domna senator, va cer in calitatea mea de cetatean si alegator sa ne reprezentati cu onoare, demnitate, corectitudine si patriotism pe noi, cei ce v-am votat. Votati pentru proiectele legislative ce sunt in favoarea tuturor si impotriva celor ce reprezinta interesul unora. Aveti acest drept, deci interpelati ministrii ce nu-si fac datoria, sau si-o fac Citeşte mai departe…

  Balteni, Vaslui
 • Doamna, Sigur numarul celor care ar avea ceva de spus este cu mult mai mare, dar poate din lasitate, din neputinta sau din nepasare nu o fac. Va rog asadar si in numele lor cat si in al meu sa nu sustineti proiectul minier de la Rosia Montana, cel care in momentul de fata este Citeşte mai departe…

  Vaslui, Vaslui
Sari la bara de unelte