Cristiana-Irina Anghel
Partidul Conservator


Aleasă senator în județul Dolj, colegiul uninominal nr. 1, cu % din voturile exprimate.


Data naşterii:
18 decembrie 1959
Stare civilă:
căsătorită, un copil
Profesie:
învățătoare


Contact: Senatul României, Calea 13 Septembrie, Nr. 1-3, Sector 5, Grup Parlamentar PC Senat, tel. 021.414.2826
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15421
scrisori trimise

Scrie senatoarei Cristiana-Irina Anghel

aleasă senator în județul Dolj, colegiul uninominal nr. 1

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, doamna senator Cristiana-Irina Anghel are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 17 Dolj, colegiul uninominal nr. 1 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, doamna senator Cristiana-Irina Anghel a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu senatorul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti doamnei senator Cristiana-Irina Anghel să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

2 persoane au scris senatoarei Cristiana-Irina Anghel, aleasă în Dolj, colegiul uninominal nr. 1
 • Daniela a scris cu 3 ani în urmă: APOCALIPSA ȘIMNICU DE SUS DOLJ

  3 Mai – Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Dolj Bună ziua, locuiesc în satul șimnicu de sus , de aproximativ o lună de zile nu mai putem sa respirăm, să ieșim din casă , să aierisim, să uscăm rufele, ne îmbolnăvim din cauza cenușii și noi și copiii noștri, acest lucru durează de mai mult Citeşte mai departe…

  Șimnicu de sus, Dolj
 • Daniela Onofrei a scris cu 7 ani în urmă: Rosia Montana

  Nu votati proiectul Rosia Montana. Va roaga unul din alegatorii d-voastra.

  Craiova, Dolj
Sari la bara de unelte