Scrie Ocolului Silvic Căiuti

Ocolul Silvic Căiuti


Tel: 0234 33 87 85; 0372 70 26 25; Fax: 0234 33 84 02
Loc. Caiuti, Bacau
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15231
scrisori trimise

Scrie Ocolului Silvic Căiuti

Judeţul Bacău

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Ocolului Silvic Căiuti . Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

1 persoane au scris Ocolului Silvic Căiuti
  • Vasile Chelmus a scris cu 3 ani în urmă: Sesizare

    Bun ziua , in data de 24 0ct 2017 vam facut o sesezare in care vam adus la cunostnta cu neregurile unde angajatu romsilva Chelmus Ion si cu alte persoane au luat lemne din proprietate Chelmus Anita din satul Paltinata fara aprobarea proprietarului unde sa lpatit marcarea si paza padurarului Chelmus Ion si nu i Citeşte mai departe…

    Comanesti,
Sari la bara de unelte