Scrie Ocolului Silvic Buzău

Ocolul Silvic Buzău


Tel: 0238 71 07 67; 0372 70 23 84; Fax: 0238 71 95 96
Buzau,Strada Panduri, nr. 3
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15416
scrisori trimise

Scrie Ocolului Silvic Buzău

Judeţul Buzău

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Ocolului Silvic Buzău . Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

1 persoane au scris Ocolului Silvic Buzău
  • Sunt Maria Garea Cucu, Bacău, str. Gheorghe Glod nr 14, am primit o notificare pentru un debit de 18,37 lei, la factura 2353/23.12.2017-contravaloare servicii. Eu am facut plata,chiar daca nu am factura, dar, pe viitor, doresc să primesc toate documentele la această adresă socială/mail. Multumesc, Maria Gârea Cucu

    BACAU,,
Sari la bara de unelte