Alătură-te iniţiativei


în toată ţara


Iniţiator: claudia obradovici Bucuresti sector 3, Bucuresti-Ilfov 0746010497

S-au alăturat 1

Gradina blocului

Iniţiativă lansată marți, 20 ianuarie 2015, în toată ţara / Vezi toate iniţiativele

Incerc sa amenajez una din gradinile blocului. In 3 ani am reusit de abia sa-i dezvat pe vecinii mei sa nu mai arunce gunoaie acolo si sa ii conving ca a fost bine ca am pus o poarta care se inchide cu un lacat.

Eu incerc sa fac o gradina a blocului dar material nu pot sustine proiectul singura. Am nevoie de arbori pt a creea umbra (3/4 din gradina este in plin soare si nu creste aproape nimic din cauza asta). Au fost multi corcodusi in jurul blocului dar s-au uscat si cei de la Primarie i-au taiat dar fara sa puna ceva in loc. Anul trecut (cam pe vremea asta) am depus o cerere la primarie pt a planta copaci, flori, gazon,…, si din cate stiu eu am primit acordul lor dar din lispa de fonduri nu s-a intamplat nimic.

Aici gasiti poze cu ce am plantat anul acesta https://www.facebook.com/media/set/?set=a.617057104975651.1073741827.100000141020089&type=3. Mai am bulbi (peste 100) si seminte de flori care trebuiesc plantate dar sa treaca valul asta de frig.

Ajutoare:

Am nevoie de:
– arbori
– orice alte plante ornamentale
– de voluntari care sa ma ajute sa sap toata gradina

Idei am multe (sa construiesc un umbrar, o masa cu bancute, alei, garduri de protectie pt grupurile de flori….) dar singura e mult mai greu sa le fac, ma puteti ajuta?

Multumesc mult,
Claudia

Alătură-te iniţiativei

  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

1 persoane s-au alăturat iniţiativei "Gradina blocului"