Alătură-te iniţiativei


în toată ţara


Iniţiator: Iuliana Simionescu Bucuresti, Bucuresti-Ilfov

Frumos si sanatos

Iniţiativă lansată marți, 20 ianuarie 2015, în toată ţara / Vezi toate iniţiativele

Buna ziua!
Grija societatii pentru oamenii in nevoi este din ce in ce mai redusa.O idee simpla si de mare impact pentru a scapa acest larg segment de lipsa de hrana sanatoasa in cea mai mare parte a anului este plantarea in orice spatiu abandonat sau nu, a circa 30.000 de pomi fructiferi in Bucuresti: nu saracie, spatiu verde,frumos!

Revin la descrierea de mai sus: impactul moral, social si estetic de neimaginat!Intr-o lume in care doar cei instariti se bucura de atentia societatii si de o hrana sanatoasa putem schimba directia unghiului de protectie si asupra sau mai ales asupra celor care nu au situatia financiara necesara.Rezultat: 1. mai putine boli, printr-o hrana abundenta in fructe creste sistemul imunitar, forta fizica de implicare in sistemul social al celor nefavorizati, cresterea capacitatii fizice si psihice,nenumarate efecte pozitive asupra sanatatii civice!
2. impactul vizual: intr-un oras in care culoarea preponderenta este GRI, estetica orasului ar avea o schimbare miraculoasa indiferent de anotimp sau vreme, parfumul florilor ne va scapa de mirosul de praf si de gunoi ce se simte imediat ce se iese din zona ultracentala, poluare mult redusa,
3. un impact urbanistic fara precedent: nevoie umana de a trai intr-un spatiu civilizat imbinat cu natura, embioza laturii umane cu natura si sociatatea contemporana unde nevoia de constructie nu mai poate fi inlaturata sau negata, lipsa spatiilor publice in care omul sa se poata regasi si sa scape de agresivitatea betonului!
ETC

Acest proiect ne poate scapa de mizeria fizica si psihica in care traim!

Primaria,o asociatie cu cativa voluntari care sa duca la bun sfarsit aceasta idee este tot ceea ce trebuie!
Astept raspunsul dvs!
Va multumesc!
Cu stima,
Iuliana Simionescu

Alătură-te iniţiativei

  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

"Frumos si sanatos"